gulises Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=47561 wie ktos czy da sie przerobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no pewnie ze wszyscy wiedza , jasnowidzami wszyscy sa :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mit 256 Bit - Speicherinterface ( statt 128 Bit bei normaler Radeon 9500 )czyli niby da sie, ale glowy nie dam sobie uciac. niech sie wypowie ktos kto zna niemiecki :) (ja mam w szkole i noga jestem z niemca :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mam takego samego, niby szansa jest ze bedzie chodził jako 9700 ale nie duża :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...