AnaMan Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Słyszałem, że są produkowane podobne wynalazki - switch Ethernetowy np. 4 portowy na karcie PCI (normalne PCI lub jakaś odmiana serwerowa). Spotkał się ktoś z czymś takim? Jakoś nie moge nic znaleźć, a przydałoby mi się do badań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ja się spotkałem z czymś takim w wersji dla zwykłych userów - tylko to był hub - i to 10Mbit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnaMan Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 10 Mbit może być, ale nie może być zwykły hub. Musi pracować bezkolizyjnie, w full-duplex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Kiedyś były w sprzedaży w komputroniku o ile mnie pamięć nie myli. W każdym bądź razie nigdy się takim nie bawiłem bo zawsze nastawiałem się na 100Mbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Widzialem ostatnie takie cudo na allegro ;] Moze jeszcze jest, poszukaj.. Hub 4 portowy w postaci karty PCI, ale wlasnie 10Mbit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...