Skocz do zawartości
pablo163

Syf sie zrobil :(

Rekomendowane odpowiedzi

bylo juz o tym , po pierwsze primo trzeba nowym zrobic jakies ograniczenie zeby przez 7 dni nie mogli zakladac tematu po drugie primo ultimo trzeba wiecej agresywnych moderatorow, i jeszcze jedno blokowac konta postojebcow na 5/7 dni bo po kiego sie udziela w temacie tylko zeby byc widocznym na forum , smiecic baze jak juz jest zostalo o tym napisane i wtedy opcja szukaj sie nadaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylo juz o tym , po pierwsze primo trzeba nowym zrobic jakies ograniczenie zeby przez 7 dni nie mogli zakladac tematu po drugie primo ultimo trzeba wiecej agresywnych moderatorow

Ja chce, ja sie nadaje no prosze dajcie mi :D (joke)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

calkowicie zasluzenie go to spotkalo (jonasa) - wielokrotnie mie moge wyjsc z podziwu nad jego "tworczoscia", albo wrecz odwrotnie wylaze z siebie ze smiechu ... ale nie wazne. to co napisal tomasir o dodawaniu przydomkow w stylu postojebca jest jak najbardziej ok , ale zaraz pojawi sie problem odpowiedniego zakwalifikowania danego delikwenta - czy zasluzyl juz na "dodatek" czy nie ? i znowu beda awantury. moim skromnym zdaniem dyskusja jest bezcelowa bo nie jestescie (moderatorzy) i nigdy nietety nie bedziecie w stanie skontrolowac/upominac/karac tych wszystkich (prawie 9k userow ) ktorzy w jakis sposob lamia regulamin forum lub powoduja jego zasmiecanie/zagmatwanie. jak napisal pieklo:

POPULARNOŚĆ jest jednocześnie przekleństwem i błogosławieństtwem tego forum

i chyba trzeba sie pogodzic z tym jak jest ...

p.s.

obym sie mylil ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi