Qdlaty Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jakie radzicie mi nabyc MOBO dla Bartka 2500+ w przyszlosci mam nadzieje :D 3200+ fsb chcialbym na 400 efektywnie i dual ram a do tego zeby dziurki pod Zalmana Cu7000 miala :D i stabilna w miare była taka do 500zł :D i zeby sie nie gryzła z Audigy i oczywscie AGP 8x :) THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 dajcie sobie siana juz z takimi postami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Qdlaty: na dzień dzisiejszy proponuję albo Abit'a NF-7 rev 2.0,albo najnowsze "wydanie" Epox'a rev 2.1. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hmmm ja tez mam zamiar zmienic plyte glowna a za miech bartka 2500+ i chyba zdecyduje sie na abita nf-7 p.s a co sadzicie o solteku? lub epoxie? zalezy mi na OC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 dajcie sobie siana juz z takimi postami :? dokładnie -ehehe qdlaty -miej litosc qr..... nad wszystkimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 dajcie sobie siana juz z takimi postami :? dokładnie -ehehe qdlaty -miej litosc qr..... nad wszystkimi Popatrz lepiej do podpisow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 search..................... ! Abit NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...