Nessay Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Witam. Kupilem to sobie ale nie wiem ile dolac nigdzie o tym nie pisze =] mam 5 l wody w ukladzie. wie ktos ile dolac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ty sobie chyba jakies jaja robisz??? Przeicez masz napisane na stronie DD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 4oz Danger Den bottle treats 1 gallon (or more) czyli , buteleczka 4 uncje na ok 3.8 litra wody (lub wiecej) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a buteleczki są po 12 oz - czyli na 4 litry wody dajesz 1/4 butelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 btw co to za oznaczenie pojemności "oz"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 oz = uncja .. ok 31 gram fl oz = uncja objetosciowa = okolo 30 mililitrow :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 chyba uncja :) EDIT: Ups, troche sie spuźniłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a buteleczki są po 12 oz - czyli na 4 litry wody dajesz 1/4 butelki Chyba 1/3 butelki na 4 litry wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...