Wu Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Witam! Mam pytanie. Czy można jakoś WinXP, skonfigurować dostęp do netu z karty sieciowej i neostrady jednocześnie ? Np. tak by jeden program korzystał z stałego łącza od dostawcy a drugi z neostrady przez usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hehe - ja mam dostęp nawet z 3 źródeł i na razie nic nie wymyśliłem winxp jest bardzo głupi pod tym względem - chyba że o czymś nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 planet xrt402 - 2 wejścia WAN, planet xrt402 - 4 wejścia WAN. Ciekawe jak to chodzi, bo jest cokolwiek za tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...