mostom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Trochę lamerskie pytanie - ale pierwszy raz próbuję odtworzyć film DVD na kompie. Mam napęd DVD, power dvd, i film (asterix z claudii). Po włożeniu płytki otwiera mi power dvd i jak naciskam play to zima. Czy da się odtwarzać takie filmy na kompie i czy coś trzeba zrobić żeby to działało. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ooo SUKCES!!!!! moze naciszkasz stop zamiast play??? eehehehehhe ustawiłes dobrze naped pod power dvd w konfiguracji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ooo SUKCES!!!!! moze naciszkasz stop zamiast play??? eehehehehhe ustawiłes dobrze naped pod power dvd w konfiguracji?? Bez przesady. Coś trzeba ustawiać po instalce w power DVD? Wszystko wygląda o.k. Jak dodam do play listy to mam coś takiego: Error code 8004027A Nie można zbudować wykresu odtwarzania DVD-Video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zobacz czy pojdzie film na WMP 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zobacz czy pojdzie film na WMP 9Nie idzie - podaje, że brak dysku w stacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a windows na pewno ci wykrywa naped jako DVD. jakiego masz wingroza? albo moze cos z plyta glowna masz nie tak i wykrywa jako inny naped. na pocieszenie dam ci propozycje: przeinstaluj system. ja jak kupilem dvd pioneera to odtwarzal filmy pod wmp a pod power dvd nie. przeinstalowalem winde i bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Sprobuj uzyc innych programow i sprawdz efekt zanim zaczniesz reinstall. Np. WinDVD Platinum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 podepne sie pod temat: ma ktos linka do spolszczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...