Janusz_K Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Siemka. Wlasnie jak wylaczyc ten badziew ktory mi pokazuje ze mam malo miejsca na dysku ??W 98 i ME wiem jak ale w XP nie moge znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 User Key: [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer] System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer] Name: NoLowDiskSpaceChecks Type: REG_DWORD (DWORD Value) Value: (0 = default, 1 = disable messages) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 chyba nie znalazlem tego :) nie ma tego co mi podales :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 do reg i uruchomic: Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer]"NoLowDiskSpaceChecks"=dword:00000001 a na przyszlosc GOOGLE ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 tak niedługoo nie bedzie mozna zadac pytania.. tylko google, wiadomoz e w takiej wyszukiwarce mozna znalezc rozwiązane na ten problem jak i na milion wieccej ale bez przesady :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jacek - najlepiej jest pierw poszukac a potem post. sam potrzebowalem kiedys tego, to oczywiscie google i po minucie juz wgralem do rejestru ;) wiec jednak mozna to samemu zrobic :P peace 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Bylo :) szukaj :) a na przyszlosc kup se wiekszy dysk to ci nie bedzie wyskakiwalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 PowerToys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Już któryś raz pisze co zrobić w rejestrze i w odpowiedzi każdy pisze że nie ma takiej wartości. Ludzie nauczcie sie ze jak czegos nie ma to trzeba to utworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Już któryś raz pisze co zrobić w rejestrze i w odpowiedzi każdy pisze że nie ma takiej wartości. Ludzie nauczcie sie ze jak czegos nie ma to trzeba to utworzyć. No wlasnie i ja tak zrobiłem i teraz "działczy" :D :lol: ;) ps. dzieki bo sam miałem jzu pare dni temu zrobic taki temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Już któryś raz pisze co zrobić w rejestrze i w odpowiedzi każdy pisze że nie ma takiej wartości. Ludzie nauczcie sie ze jak czegos nie ma to trzeba to utworzyć.czy dobrze mi sie kojarzy zmienianie ikonek napedow ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Już któryś raz pisze co zrobić w rejestrze i w odpowiedzi każdy pisze że nie ma takiej wartości. Ludzie nauczcie sie ze jak czegos nie ma to trzeba to utworzyć.czy dobrze mi sie kojarzy zmienianie ikonek napedow ? :)Dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...