koolukasz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mam pytanie, ile moge podkrecic taka karte? pytam sie poniewaz sadze ze procek karty jest dosc cieply i nie chcialbym przesadzic, moze ktoe ma taka karte i mi cos poradazi. Z gory dzieki. Standartowe taktowanie (w power strip 274.5/553/5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolukasz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 sorry za posta, jak cos to go usuncie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mam pytanie, ile moge podkrecic taka karte? pytam sie poniewaz sadze ze procek karty jest dosc cieply i nie chcialbym przesadzic, moze ktoe ma taka karte i mi cos poradazi. Z gory dzieki. Standartowe taktowanie (w power strip 274.5/553/5) Zależy jakie masz pamięci - jak masz takie jak ja (3.6 NS) - to powinna pójści ci na 300/600 Ja swoją puściłem jak w podpisie - rdzeń spoko wyrabia 285 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 W zaleznosci od chlodzenia... rdzen pojdzie nawet na 330Mhz Najpopularniejsze w titanium pamieci 3.6ns - chodza srednio na 600-620mhz. Pozatym MSI podwyzsza napiecie na pamieciach i lepiej sie one kreca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nikt nie poda Ci dokladniej odpowiedzi najlepiej poswiec troche czasu, podkrecaj malymi skokami i odpowiednio duzo (dlugo) testuj beda artefakty - odkrec pamiec, bedzie sie wieszac/wychodzic z programow/inne bledy - odkrec core pozdrawiam krzaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolukasz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wszystko fajnie, tylko wlasnie procesor karty bardzo mi sie grzeje, jest naprawde goracy, podkrecilem go o 5mhz, narazie nic wiecej nie robie. Co nalezalo by zrobic? sprawdzic czy radiator dobrze przyjega do procka, czy wymienic chlodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 to jak bym cyfry z toto lotka miał napisać moja poszła 330 na 690 twoja powinna na wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja mam na standardowym chlodzeniu 250@300 / 513/608 Jakos nie widze zeby byly problemy 8) wszytko smiga az milo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...