--::GorathoR::-- Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jestem początkującym użytkownikiem linuxa i nie mam pojęcia jak zainstalować sb 128(tak żeby działał w kde 3.1.4) mam ściagnięte pakiety alsa-driver-0.9.7c.tar.bz2 alsa-lib-0.9.7.tar.bz2 alsa-ultils-0.9.7.tar.bz2 Jeżeli ktoś wie jak mi pomoc to prosil bym o w miare jasną instrukcje co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Wszystko co potrzebne powinno być w jajku. Prawdopodobnie masz nawet przekompilowane to w module i wystarczy odpowiedni moduł odpalić. Jak nie to zrekompilować jajko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--::GorathoR::-- Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 w Jakjku nie ma bo sprawdzalem jakie karty sa obslugiwalne jedyny creative to byl live! a 128 nie bylo no coz musze sprawdzic jak doinstalowac te stery alsy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 modprobe es1371 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...