sebasw Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie zabijajcie mnie jesli juz o tym bylo, ale szukalem w archwium i nie znalazlem :( dowiedzialem sie, moze to plotka, ze da sie zainstalowac do Live 5.1 sterowniki jakies specjalne od audigy, czyli taki soft mod ive 5.1 na audigy... czy ktos wie jak to zrobic i czy to w ogole cos daje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mozesz sprobowac, ale kokosow sie nie spodziewaj... http://ww2.uznetworkz.com:82/articles/arti...asp?TID=33&PN=1 1. Zainstaluj sterownik YouP-PAXIII-P 2. Zainstaluj oprogramowanie Audigy (A2ForSBLive) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a dlaczego nie ten drugi sterownik, co jest taki wieeeeeeeelki ??? moj live sie nie uszkodzi od tego ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 To drugie to oprogramowanie karty Audigy, a nie sterownik... Dlaczego karta mialaby sie uszkodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ni wiem czemu, wszedzie tam pisza, ze na wlasne ryzyko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 To chyba tak na wszelki wypadek, gdyby jakis osiol cos spier dolil i domagal sie czegos.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...b=5&o=0&fpart=1 a co myslisz o tych driverach ? czy to to samo ? te 262 MB, ...-v ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Chyba troche nowsza wersja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Jak nie mogłeś znaleźć to nie wiem jak szukałeś... Jest potężny topic o tym. A co do skutków, to cudów wielkich nie ma , ale dzięki temu da się uaktywnić EAX 2 w Unrealu , Splinter Cell. Niestety EAX HD pozostaje poza możliwościami tych sterów :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 znalazlem wer. youp-pax-V jak myslisz ? instalowac ja, czy zostac przy wer. pax-iv ? cudow nie trzeba , straczy by bylo choc troche lepiej :)) bo na audigy nie mam kasy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 zainstalowalem te wer. V. dzwiek jest ciut lepszy. pelno nowych bajerwo jest, ale nie dziaa mi EAX panel.... na jakis czas zostane przy tych sterach. ogolnie roznicy powalajacej z nog nie ma, ale roznica jest, wiec warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 pod jakim linkiem mozna zasiagnac informacji i zciagnac strowniko Youp-Pax??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 te najnowsze, ktore ja mam obecnie zainstalowane i ktore sa spoczko: http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...b=5&o=0&fpart=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...