_mag_ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mam dylemat znalazłem taki sklep internetowy : http://www.gamers.istore.pl/ i problem w ym ze go nie znam nigdy nic tam nie kupowałem i nie wiem co to za sklep > Może ktos miał okazje w nim cos zakupić i się podzieli reflaksją na jego temat konnkretnie sprawa dotyczy myszy intellimouse explorer v3.0 które w zadnym skleie nie kosztuje ponizej 150 zł a tam 100 z kawałkiem troche mnei to zdziwiło i najchetniej bym ja zamówiłtylko ze boje sie ziemniaka zamiast myszy dzieki z góry za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no ceny podejzanie niskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ja bym nie ryzykował :P wole isc do sklepu i zaplacic 40zł wiecej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Teoretycznie można kupić za pobraniem. Tylko trzeba by mieć możliwość zajżenia do paczki przed zapłaceniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Może ktoś jest z Karkowa, mógłby sprawdzić czy to nie jest żadna ściema?? Podaje adres tego sklepu: ABC Gracza ul. Beliny Prażmowskiego 22/1 31-514 Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no kurde ale mam mega dylemat dobry poimysł moze ktos sprawdzi tąskarbnice tanich sprzętów myśle ze warto pisałem meila do tej firmy i dostalem wiadomosc ze faktycznie cena tyle wynosi Krakowianie łączcie sie i sprawdzcie to w miare możliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 A czemu top ma byc jakis walek.. Handluja myszkami i maja je taniej. Mi sie podoba Logitech mx310, ale ten cholerny kabelek :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam. Jestem wlascicielem wyzej wspomnianego sklepu. Bardzo ciekawi mnie ze pokolenie-e nie potrafi chwycic za telefon, zadzwonic na podany numer i o wszystko zapytac. Myszki MX500 jak i MX310 sa obecnie u nas w bardzo niskich cenach, ale niestety musimy je podniesc. Czemu ? Bo malo osob je kupuje, gdyz kazdy mysli ze to niepewna inwestycja. My troche sie tym przejelismy, gdyz jak to, mamy najtaniej a ludzie nie chca kupowac.. ? Obecnie cena MX500 ulegnie zmianie, co dziwne w gore, a mysle ze przy odrobinie wlasnej woli mogliscie je jeszcze do niedawna kupic tak tanio.. No coz jedziemy w gore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Aha i jeszcze jedno bo teraz zauwazylem: Co do IE3.0a - jest to wersja OEM tej myszki, jedynie myszka w foliowym woreczku, bez opakowania i plyty. Dlatego cena jest taka niska. Eh wychodzi na to ze lepiej sprzedawac drozej i miec garstke klientow, niz taniej i miec mase "oponentow" ktorzy nie ufaja w uczciwosc sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No przeciez mozna kupic za pobraniem wiec o co placzecie...? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ale nie zajrzysz do paczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Panie szefo , jakby chociaż była możliwośc powiększenia zdjęcia produktów w waszym sklepie to myślę że ludzie by się tak nie obawiali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A wlasnie sie do tego przymierzamy, tylko ze mozna wgrac jedynie jeden obrazek na obecnym systemie, i jego miniaturka wyglada troche brzydko, wiec zdjecia sa zeskalowane tak by miniaturka wygladala lepiej. No ale przerobimy je tak by byly wieksze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no to teraz ja : otórz tak nei mam nic przeciwko niskim cenom :) chciałem zakupić sobie tą myche ale nie cóż no cena wzbudza podejrzenia na gg nikt nie odpowiadał , tak czy tak pewnie bym zamówił ale lepiej sie upewnic :D rada dla szefa to troszke sie poreklamowac ( w q3 gra bardzo dużo osób min. ja i ludziska kupują te sprzęty po astronomicznych cenach z przebitka 70 zł a jak im mówie że lepiej było w ABC gracza kupić to mówiąze nie słyzeli i klnąna siebie za kupili mx 310 w cenie mx 500 albo i drożej ) No przyjęta strategia bardzo by sie opłacała tylkoze potrzebna jest żywa reklama NP: lata gościu p owszystkich arenach z ksywą kupiłem MXa za 170 i nie ma bata kazdy zapyuta gdzie !! i juz 2 klientów na dzień :D biznes to biznes A to pustew gg to mnie wku===wiło ... I jest za mało informacji o sklepie histori itp - sklep musi byc wiarygodny a e-meil szefo.... to nie wyglada wiarygodnie :( THX za pomoc i zaangarzowanie :) A mała reklama już jest - umieściłem linka na mojej www :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a tak poza tym to ładną reklame wam zrobiem przypadkiem :D kupujcie ludzie bo tanio !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Szefo jest od dawna znany na scenie esportu i mozna miec do niego 100% zaufanie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...