Skocz do zawartości
_mag_

SKLEP I DZIWNIE NISKA CENA

Rekomendowane odpowiedzi

mam dylemat

znalazłem taki sklep internetowy :

http://www.gamers.istore.pl/

i problem w ym ze go nie znam nigdy nic tam nie kupowałem i nie wiem co to za sklep > Może ktos miał okazje w nim cos zakupić i się podzieli reflaksją na jego temat

konnkretnie sprawa dotyczy myszy intellimouse explorer v3.0 które w zadnym skleie nie kosztuje ponizej 150 zł a tam 100 z kawałkiem

troche mnei to zdziwiło i najchetniej bym ja zamówiłtylko ze boje sie ziemniaka zamiast myszy

dzieki z góry za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kurde ale mam mega dylemat

dobry poimysł moze ktos sprawdzi tąskarbnice tanich sprzętów

myśle ze warto

pisałem meila do tej firmy i dostalem wiadomosc ze faktycznie cena tyle wynosi

Krakowianie łączcie sie i sprawdzcie to w miare możliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jestem wlascicielem wyzej wspomnianego sklepu. Bardzo ciekawi mnie ze pokolenie-e nie potrafi chwycic za telefon, zadzwonic na podany numer i o wszystko zapytac. Myszki MX500 jak i MX310 sa obecnie u nas w bardzo niskich cenach, ale niestety musimy je podniesc. Czemu ? Bo malo osob je kupuje, gdyz kazdy mysli ze to niepewna inwestycja. My troche sie tym przejelismy, gdyz jak to, mamy najtaniej a ludzie nie chca kupowac.. ? Obecnie cena MX500 ulegnie zmianie, co dziwne w gore, a mysle ze przy odrobinie wlasnej woli mogliscie je jeszcze do niedawna kupic tak tanio.. No coz jedziemy w gore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze jedno bo teraz zauwazylem:

Co do IE3.0a - jest to wersja OEM tej myszki, jedynie myszka w foliowym woreczku, bez opakowania i plyty. Dlatego cena jest taka niska. Eh wychodzi na to ze lepiej sprzedawac drozej i miec garstke klientow, niz taniej i miec mase "oponentow" ktorzy nie ufaja w uczciwosc sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to teraz ja :

otórz tak nei mam nic przeciwko niskim cenom :) chciałem zakupić sobie tą myche ale nie cóż no cena wzbudza podejrzenia na gg nikt nie odpowiadał , tak czy tak pewnie bym zamówił ale lepiej sie upewnic :D

rada dla szefa to troszke sie poreklamowac ( w q3 gra bardzo dużo osób min. ja i ludziska kupują te sprzęty po astronomicznych cenach z przebitka 70 zł a jak im mówie że lepiej było w ABC gracza kupić to mówiąze nie słyzeli i klnąna siebie za kupili mx 310 w cenie mx 500 albo i drożej )

No przyjęta strategia bardzo by sie opłacała tylkoze potrzebna jest żywa reklama NP: lata gościu p owszystkich arenach z ksywą kupiłem MXa za 170

i nie ma bata kazdy zapyuta gdzie !! i juz 2 klientów na dzień :D

biznes to biznes

A to pustew gg to mnie wku===wiło ...

I jest za mało informacji o sklepie histori itp - sklep musi byc wiarygodny a e-meil szefo.... to nie wyglada wiarygodnie :(

THX za pomoc i zaangarzowanie :)

A mała reklama już jest - umieściłem linka na mojej www :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...