Destiny Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Witam, Ostatnio znowu zaczalem podkrecac mojego radsława bo NHL w max detalach i 1024x768 przy dosyc ostrych ustawieniach jakościowych zaczął pocinać. Doszedłem do granicy: Core= 281.5Mhz Memory= 290Mhz Wszystko stable itd. Odpalilem 3DMarka 2001 i na Draghotic ujrzalem takie kreski w okolicach skrzydeł smoka jak było go widać całego. Moje pytanie to jak temu zaradzić?? Nie obniżając równocześnie @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zaloz radia - pozwalaja krecic o kilka mhz - wiec jak zostaniesz na tym co masz to moze arty znikna BTW - zaje2biscie poszly ci te memorki :) ale slabiutko na core :( pomysl raczej moze o jakims wentylka - u mnie smiga core=300 na seryjnym chlodzeniu ale za to pamiatki (3.5ns etrontech) stanely na 550 ... jakie masz pamieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zaloz radia - pozwalaja krecic o kilka mhz - wiec jak zostaniesz na tym co masz to moze arty znikna BTW - zaje2biscie poszly ci te memorki :) ale slabiutko na core :( pomysl raczej moze o jakims wentylka - u mnie smiga core=300 na seryjnym chlodzeniu ale za to pamiatki (3.5ns etrontech) stanely na 550 ... jakie masz pamieci ? Kości są Samsunga 4ns, ale mam dosyć zimno w budzie. Core poszedł na 300 też ale najpierw muszę się pozbyć tych artefaktów i będę szedł dalej. Kiedyś udało mi się @ na 300/285 bez artefaktów. Może z radiatorkami będzie lepiej. Jak pozbyć się tego orginalnego wiatraka z Saphire?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zaloz radia - pozwalaja krecic o kilka mhz - wiec jak zostaniesz na tym co masz to moze arty znikna BTW - zaje2biscie poszly ci te memorki :) ale slabiutko na core :( pomysl raczej moze o jakims wentylka - u mnie smiga core=300 na seryjnym chlodzeniu ale za to pamiatki (3.5ns etrontech) stanely na 550 ... jakie masz pamieci ? Kości są Samsunga 4ns, ale mam dosyć zimno w budzie. Core poszedł na 300 też ale najpierw muszę się pozbyć tych artefaktów i będę szedł dalej. Kiedyś udało mi się @ na 300/285 bez artefaktów. Może z radiatorkami będzie lepiej. Jak pozbyć się tego orginalnego wiatraka z Saphire?? Ja go poprostu wykrecilem i nie tykalem radiator. Przykrecilem do raditora stary wnetyl od coolera 60x60 ( na jedna srubke :lol: ) i smiga jak w podpisie , ale zbieram sie na wsadzenie jakiejs 80x80 i wtedy zobacze na ile stac moje 9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Umnie artefakty=przetaktowane pamięci. Przy rdzeniu to albo wychodzi na pulpit albo zwis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Umnie artefakty=przetaktowane pamięci. Przy rdzeniu to albo wychodzi na pulpit albo zwis...Nie tylko u ciebie tak jest po prostu zawsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...