cichy007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mam dylemat chciałbym kupic monitor 19 ale niewiem ktory jest lepszy?? w gre wchodza modele: 19" Samsung SyncMaster 957MB 19" LG Flatron F900B cana to 1169zł i 1169zł jest identyczna wiec pytam co sie bardziej opłaca ? licze tez na propozycje do 1200zł dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Only LG :!: może nie ma takiego dobrego nasycenia barw jak trinitron ale ma świętną geometrię daje wyraźny i ostry obraz oraz kineskop jest idealnie płaski. Tylko lepiej by było gdybyś kupił wersje P, ja mam taką i myśle że warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mnie juz rece opadaja ile mozna??? jak widac-duzo i bez końca ps.GDZIE MOJA PIEPRZONA PROŚBA DO ADMINÓW I MODERÓW O NOWY DZIAŁ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pieklo A porownywałes juz go z innym ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pieklo A porownywałes juz go z innym ?? No z moim starym ibm'em (14') 9 letnim :lol: i z Philips'em 109 P20 Brillance i mimo że tańszy LG okazał się moim zdaniem taki sam aha nalezy pamiętać że poruwnywałem versje 900P z tym philipsem a nie 900B. P.S. Faktycznie szukaj pełno tego jest na forum i w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wszedzie szukam to i tujaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wszedzie szukam to i tujaj ;) jest fajna strona z porownaniami 19 calowych monitorów http://super.19.ag.bocznica.org poza tym szukonie nie polega na zadawaniu głupich pytań tylko na wciskaniu klawisza szukoj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 i tak robie tylko chce sie ostatecznie dowiedziec a forum jest po to by zadawac pytania !! ( no i odpowiedzi) dzieki za linka wojwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no problemo - zawsze możesz na mnie liczyć (jak będziesz miał więcej podobnych pytań) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a forum jest po to by zadawac pytania !! ( no i odpowiedzi) oczywiscie zwłaszcza po kilka identycznych co kilka dni :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 miałem nadzieje ze to forum mi bardzo pomoze (jak zawsze) ale jak ktos z tego nie korzysta to potem ma proca palomino, Gf no i Audigy pozdrawiam i nie odpisujcie jak nie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 miałem nadzieje ze to forum mi bardzo pomoze (jak zawsze) ale jak ktos z tego nie korzysta to potem ma proca palomino, Gf no i Audigy pozdrawiam i nie odpisujcie jak nie na temat Widzisz kolo - ja w odróżnieniu od ciebie sam zarabiam na życie (nie dostaję pieniążków od mamusi lub tatusia), sam się utrzymuję i sam wydaję swoją kasę ;) a ty zamiast się użalać - zjedz więcej kaszki, którą rano mamusia do łóżeczka ci przyniosła :twisted: Ech.... są ludzie i palanty. Jak ktoś (np ty) sam sobie zasłużył na takie traktowanie przez innych - to niech nie ma do nikogo pretensji.... Masz innych w d..... to i oni w d.... ciebie mają - dlatego dostałeś takie a nie inne odpowiedzi (gdybyś szanował użytkowników z tego forum - to zanim zadałbyśgłupie pytanie to 1. google 2. opcja szukaj 3. zadaj nowe pytanie - a tak.... zachowałeś się po prostu jak dres któremu wszystko się należy) Wracaj do piaskownicy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 wojwar: daj na luz. Topic zamkniety, szukac w archiwum - było 100 razy o monitorach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...