SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mam dylemacik. Chyba kupie ten radiatorek, ale najwazniejsza kwestia mnie nurtuje czy nie bedzie wadzil duzemu bratu na procku? :D Postaram sie to pomierzyc, ale moze juz ktos mial stycznosc z podobnym polaczeniem :D. Bede wdzieczny za sugestie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 na 8rda+ sie miesci =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 na 8rda+ sie miesci =]Moglbys zapodac jakies fotki? Plizz. Bo mnie meczy ten motyw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ehh no niestety nie mam cyfraka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 SpiderMAN - minimalnie przeszkadza ale można przesunąć na uchwytach tak z 5mm w kierunku AGP i się wtedy zmieszczą oba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 No ja nie wiem. Ja mam obudowe midi tower i tego wlasnie EPoX'a i nie potrafie zamontowac Zalmana poniewaz przeszkadza mi zasilacz. Poprostu socket na tej płycie jest umiejscowiony bardzo wysoko. Brakuje okolo 5mm. Nie wiem jak z innymi obudowami bo moja to jakis noname. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 SpiderMAN - minimalnie przeszkadza ale można przesunąć na uchwytach tak z 5mm w kierunku AGP i się wtedy zmieszczą oba :) http://ocm.pl/arty/zalman_6.jpg hehe no to kupuje :D. Zapomnialem, ze on jest bardzo uniwersalny. Faktycznie THNX Raptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Podepne sie do tematu: czy Zalman ZM-BN32J wejdzie mi na NB Abita IC-7, skoro mam zamontowanego Zalmana CNPS7000Cu + ZM-80C-HP :?: Ma ktos takie zestawienie chlodziw Zalmana na IC-7 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Podepne sie do tematu: czy Zalman ZM-BN32J wejdzie mi na NB Abita IC-7, skoro mam zamontowanego Zalmana CNPS7000Cu + ZM-80C-HP :?: Ma ktos takie zestawienie chlodziw Zalmana na IC-7 :?:Zapomnialem u mnie tez na grafie ZALMAN tyle ze ZM-80A-HP z wiatrakiem na gorze :D ;), ale on nie wadzi raczej w moim przypadku. ZALMANek na chipset zamowiony, jak dotrze i go zaloze to dam znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Abit to nie Epox i nie wiem czy wejdzie. W kazdym razie SpiderMan zdaj relacje czy udal ci sie montaz Zalmana na mostku poln. U mnie z tego co widze juz orginalny radiator NB z IC7 (nowa wersja) prawie na styk z ZM80C-HP. Swoja droga czy ktos moglby podac wymiary (dokladne) Zalmanka ZM-BN32J :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Żeby jeszcze ktoś potwierdził, czy ten cooler by wszedł do mojego p4s5a i obudowy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 kilka zdięć chłodzenia NB w IC7 zamieściłem w odpowiednim topicu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=579034#579034 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 THZ Raptor - fotki juz mam na dysku :wink: Przydadza sie na pewno. Na fotkach widac ze wszystko wchodzi jak ulal (tylko ze tam na fotkach jest ZM80A-HP ale od ZM80C-HP nie rozni sie az tak bardzo). No to ja lece zamawiac Zalmanka na NB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a ja szukam tego Vanteca VGA Blue - w siriusie jest Revlotec VGA ale ma czerwone podświetlenie :( - jesteśmy 100 lat za murzynami - kiedy np. coś takiego będzie u nas dostępne http://www.hardware-rogge.com/neushop/shop...gruppen&kat=216 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 W 4max jest Revoltec Blue :arrow: http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=261. Ostatnio na allegro koles sprzedawal sam radiator z wentylatorem za bodajze 30zl - tylko ktos mnie przelicytowal :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 W 4max jest Revoltec Blue :arrow: http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=261. Ostatnio na allegro koles sprzedawal sam radiator z wentylatorem za bodajze 30zl - tylko ktos mnie przelicytowal :cry:Blue odnosi się tylko do koloru plexy - popatrz na test na nvision.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...