phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ma ktos DZIALAJACE linki do iso ? chodzi mi o http/ftp, nie p2p :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A nie mozna z http://www.mandrakelinux.com/pl/ftp.php3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 niestety narazie jest tylko dla klubowiczow :? znalazlem kilka linkow, ale albo martwe albo limit na ftp pelny .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ftp://ftp.pl.freebsd.org/pub/FreeBSD/ISO-...-i386-disc1.iso ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 eee? to mandrake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hyhy :) fbsd moze byc, ale jakos lubie mdk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Wytrzymaj troche. Nie ma tam chyba niczego rewolucyjnego w porownaniu do 9.1. Ew. wyzsze numerki przy wersjach pakietow :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 9.1 nie mialem ;) ostatni to 9.0 :P a wstrzymywac nie ma co, juz go mam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Adam--- Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Tutaj masz Linki do wersji Mandrake 9.2 :) Cd 1 Cd 2 Cd 3 Na pewno działają bo ja z nich ściągałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 dzieki, ale jak wyzej napisalem "juz go mam" :) chodzi wysmienicie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ftp://ftp.pl.freebsd.org/pub/FreeBSD/ISO-...-i386-disc1.iso ;> Ładnie ciągnie, 55k/sek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Prosilbym o ponowne podanie linkow bo w/w juz nie dzialaja (oczywiscie do polskiej wersji) Ps. roznia sie czyms obrazy polskiej wersji od np angielskiej? czy to poprostu ten sam system i potem wybieramy jezyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ps. roznia sie czyms obrazy polskiej wersji od np angielskiej? czy to poprostu ten sam system i potem wybieramy jezyk? Język wybiera sie podczas instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 s0n1c - jesli pytanie jeszcze aktualne to wejdz na www.filemirrors.com i zapodaj wyszukiwanie mandrake92. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...