bandit Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Cześć Mam taki problem . Mam kolegi dysk jak temacie . Miał założone coś takiego jak EZ-Drive i jak chce założyć mu partycje w PM 7.0 to pokazuje mi że mam dysk 27486 MB zamiast 78 z kawałkiem . Co to moze być ?? Prosze o szybka odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Trzeba pozbyć się EZ-Drive. Metoda zalecana: użycie instalatora od EZ-Drive, jest w nim opcja "odinstaluj" (albo: "usuń"). Metoda brutalna: program ze strony WDC (nowy!!!) i opcja "Zero Fill Drive". --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Probowales nowsza wersja PQM lub jakisms innym programem? Co pokazuje FDISK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_O_D Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak ja kupilem WD 800JB to fdisk pokazywal mi ok. 14 GB, okazalo sie ze mialem wersje fdiska z bugiem, ktory widzial poprawnie tylko 64 GB a potem zaczynal liczyc pojemnosc HDD od nowa :) Sciagnalem poprawiona wersje fdisk i bylo ok. Mozliwe ze w Twoim przypadku to rowniez kwestia softu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...