Even Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Chcialbym prosic o pomoc... Mam WinXP Pro... P42.4 GFFX 512 Kingstone,Asus P4Pe,Baracuda 60, I po prostu komputer sam mi sie restartuje.. nie wiem od czego.. w nie róznych momentach... czasami jak gram... z niczego restart... albo jak chce zostawic kompa na noc zeby cos sie sciagnelo.. rano zawsze jak przyjde to jest okienko logowania.. Jezeli ktos wie jak mi pomoc niech pisze.. even_pl@wp.p gg 2223222 (to nie blaster:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A zasilacz jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zasilka do sprawdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 tez tak myslalem wymienilem obudowe z zasilaczem.. i [gluteus maximus] to samo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 widze ze chyba nikt nie zna odp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jeszcze zależy na co wymieniłeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no tak tylko ze po restartcie wyskakuje mi blad windowsa...i raportowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A na innych pamięciach sprawdzałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Tak zmienialem... DDR Kingstone,SDR 128 i [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie wiem czy to to ale cos mi tu smierdzi zle wsadzonym albo uszkodzonym ramem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Chyba to nie to... Bo mialem ten problem na poprzednim kompie.. Wymienilem wszystko... zostal dysk(format) i nagralem tego samego wina.. moge dac screena bledu wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wylacz auto restart w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 2 możliwości : 1. Dysk twardy 2. Proc się przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja bym stawiał na przegrzewanie się procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jezeli wylacze auto -restart.. to sa jakies konsekwencje ?? tego ?? temp procka stabilna.. 45.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 http://www.even_pl.webpark.pl/blad.jpg to sie pokazuje po uruchomieniu wina... po restarcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 thx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...