srekal34 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jak wiecie już chyba zdecydowalem się wreszcie na kupno Radka 9800. Polećcie mi jakieś łodzkie sklepy. Dzwoniłem już do PTR, herculesy(takich szukam) są po 1549, w Brawo nie ma, w lucky star drożej, w infoglob Herce są po 1537. Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 pfff stary wyglada na to ze w Lodzi nei ma porzadnych sklepow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 www.lucky-star.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 moge ci polecic firme w której ja kupuje; no ale tam pracuje znajomy wiec sam wiesz... firma nazywa sie rodex tel: 6747869; napewno sie z nimi dogadasz; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech7 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Inter-Komet na ul. Wroblewskiego (budynek foniki na rogu Wroblewskiego i Politechniki) warto sprobowac!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A ja wiem, gdzie nie nalezy kupowac. Firma nazywa sie Joy-Computers. Dlaczego nie warto??? Bo z gwarancjami robia przekrety :/ Z reszta kiedys o tym pisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...