ryurayo Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 najlepiej zeby byl z regulatorem obrotow i w miare niedrogi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ile według ciebie to jeste nie drogo :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Zalman 7000 Cu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Zalman 7000 Cu :)a jak za drogi to 7000-AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Zalman 7000 Cu :)a jak za drogi to 7000-AlCuA jak za drogi to 7000 Al OEM....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 tutaj http://www.overclockers.com/articles373/ masz troche przetestowanych - poczytaj i wybierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ZALMAN CNPS-7000A-ALCU - 129zl i regulator tez ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a jak zalman mu na płyte nie wlezie? Na allegro pojawił sie Thermalright SLK-900 ! od 150zł licytacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a jak zalman mu na płyte nie wlezie? Na allegro pojawił sie Thermalright SLK-900 ! od 150zł licytacja :) tylko szkoda ze sprzedawca nie z Wa-wy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a jak zalman mu na płyte nie wlezie? Na allegro pojawił sie Thermalright SLK-900 ! od 150zł licytacja :) Daj linka bo nie che mi się szukać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Daj linka bo nie che mi się szukać :P masz ja Tobie dam TU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja nie moge znalesc tego Thermalright SLK-900 na allegro są tylko 3 Thermalright ale nie ma Thermalright SLK-900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja nie moge znalesc tego Thermalright SLK-900 na allegro są tylko 3 Thermalright ale nie ma Thermalright SLK-900 szukaj pod haslem SLK-900A :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 trzeba zaznaczyc "szukaj równiez w opisach" ale żeby nie było, żem świnia to juz dam linka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17157127 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 A ja napisze tak: jak masz kase, odpowiednie MoBo i obudowe to ZALMAN 7000 CU a jak brakuje Ci ktorejkolwiek z tych "opcji" to polecam TT Silent Boost :) W tej cenie nie kupi sie chyba lepszego coolera. Wiem bo mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...