Techno Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Witam Mam mały problem odnośnie dźwiękówki jaka znajduje sie na moje płycie. W windzie ma ustawione na 5.1, w ustawieniach karty to samo. Chodzi oto że gdy ogladam film nagrany w stereo (filmy odtwarzam ALLPalyer 2.x) chodzi mi tez głośnik centralny a nie powinien. muzyka w winampie jest już odtwarzana normalnie dżwięk idzie tylko z 2 głośników. Co mam zrobić żeby w filmach mieć takze 2 głśniki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 usun sobie obsluge programu do filmow w opcjach tych od karty muzycznej.. :> bo on w locie sobie na 5.1 zmienia.. a jak usuniesz to program bedzie samodzielnie sobie dzwiek robil ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Podepne sie do tematu :] Jestem od dzisiaj posiadaczem ABITA NF7-S mam jeden problem, a mianowicie kiedy daje test glosnikow, to w prawym slysze left, i w droga strone w lewym slysze right. Jak to zmienic ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Podepne sie do tematu :] Jestem od dzisiaj posiadaczem ABITA NF7-S mam jeden problem, a mianowicie kiedy daje test glosnikow, to w prawym slysze left, i w droga strone w lewym slysze right. Jak to zmienic ?? :? no chyba przez przestawienie glosnikow na biurku najlatwiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 usun sobie obsluge programu do filmow w opcjach tych od karty muzycznej.. :> bo on w locie sobie na 5.1 zmienia.. a jak usuniesz to program bedzie samodzielnie sobie dzwiek robil ^^ No dobra tylko gdzie to ustawić bo w ustawieniach od Realtek-a tego nigdzie nie ma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Przestawienie glosnikow to najlatwiejszy soposob, ale ja mam sluchawki i akurat ich nie moge zamienic bo sa profilowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...