krawcu Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Kupiłem ostatnio coolera Zalman 7000A ale zamiast ciszy on terkocze (jak patyki wkładane w szprychy). Czy ktoś się z tym spotkał, może wiecie jak temu zaradzić ? Plis pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Najlepiej rozkręć go wyjmując silnik i spradź czy sam silnik również terkocze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 oglądnij dokładnie cooler - może jeden z listków jest podgięty i zachacza o wentylator albo coś innego zachacza :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Kupiłem ostatnio coolera Zalman 7000A ale zamiast ciszy on terkocze (jak patyki wkładane w szprychy). Czy ktoś się z tym spotkał, może wiecie jak temu zaradzić ? Plis pomóżcie. sprawdz czy o cos nie zawadzaja lopatki (wyjmij sam wentyl i go pusc) , jezeli cooler poprawnie zlozony to moze wlaniete lozysko w wentylu = reklamacja :!: jak to sie mowi widzialy galy co braly - ja tam kazdy wentyl powyzej 15zl (bo tansze na 100% nie beda dobre) odlsu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e przed zakupem - zwlaszcza CoolerMastery i Zalmany - bo czesto lubia sobie terkotac (co slychac zwlaszcza na obnizonych obrotach) a najlepsze jaja ze - z tego co czytam na grupach dyskusyjnych - ostatnio do Polski trafila cala seria terkoczacych PAPST'ow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...