pitrASS Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 witam jestem newbie na tym forum ale mysle ze ktos mi pomorze. otoz szukam strony z oc biosami a dokladniej do takiej plyty co mam w opisie wiem ze to juz staruszek ale sprzydaloby sie kilka megaherzow wiecej(czy wogole istnieje taki bios w ktorym moznaby zmienic mnoznik i czestotliwosc magistrali) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Do mojej terz możecie zażucic albo opis jakiegoś moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaflik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ... jakby ktoś znał linkia do BIOSów z tematu do l7vta to tez był bym wdzieczny za linka or bios (szaflik@go2.pl) THx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 i jeszcze do solteka ak32a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 www.google.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 solteka ak32a <- chyba shuttle ak32a ;-) I tak jak napisal sobekkk -> http://www.google.pl i trzeba poszukac jak sie nie znajdzie to znaczy, ze nie ma lub google nie zindeksowalo wlasciwej strony ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...