Skocz do zawartości
swiatlo

Ludzie POMOCY! zalamany :(

Rekomendowane odpowiedzi

otoz mam ogromy problem :( nawet najwiekszemu wrogowi zainteresowanym pc modingiem bym tego nie zyczyl :( ostatnio zakupilem nowke sztuke, nie śmiganego Epoxa 8RDA3G ( kozak maszynka :) ) oraz Bartonka 2.5 ghz i postanowilem to wszystko poskladac ( nie glupi pomysl nie ?? :P ). a przez to ze mam jeden z pierwszych modeli gForca 2gts ktory jest ogromny i niesamowicie dluugi( kiedys dalem za niego 1700 zeta, i jak teraz to wspominam to zalamka :P ) ale montujac wspomniana karte graficzna przez przypadek złamalem na pol jedna taka biała zworke przytrzymujaca Ram ( taki zaczep ...mam nadzieje ze wiecie o co loko ). co prawda ram wchodzi i wszystko dziala..ale jak przez okienko patrze i widze podswietlana ultrafioletem, zlamana zworke to az mi sie serce kraja :( niestety ta zworka sie tak polamala ze nie jestem w stanie tego posklejac :( LUDZIE HELP! wiecie moze gdzie w warszawie znajduje sie jakis serwis plyt głownych,albo gdzie mogli by mi to naprawic? albo jakis firmowy sklep/ serwis epoxa ?? jakies porady?? Prosze o pomoc..i brak komentarzy w stylu " czlowieku jak ty mogles to tak spier****" :P dzieki z gory, PEACE i pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moje oko to dałeś d**y i nic nie zrobisz

jak ja zepsułem trzymadło do radiatora to też było kupe zabawy bo trza to było przykleić :)

dało radę i chodziło (nie bylem tylko pewien czy potem dam rade procka wyjąć :) )

reasumując du*a blada i nic nie zrobisz, nawet ci powiem że możesz przez to gwarancję stracić, jesli to zaczniesz kleić to może być gorzej, ale próbować trza (najlepiej w tym momencie jakas kropelka) jeśli jednak wszystko działa i nie przeszkadza ci aż tak bardzo ten widok to olej sprawę i się nie przejmuj bo nie ma czym - przecie działa !! ( ja bym tak zrobił)

pozdrowienia piotr

p.s. moja domena : zawsze może być gorzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie oblookałem swoje mobo (niewazne ze inna bo zatrzaski takie same) i na moje oko to spoko da rade naprawic tylko trzaba spsuć inne mobo (rozbebeszyć slot pamięci dokumentnie).

BTW to coś o czym mowa to ZATRZASK, ZAPINKA - nazywaj jak chcesz byle nie ZWORKA bo jak sama nazwa wskazuje zworka słuzy do zwierania(obwodu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi