matee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hej. uzywal ktos jakis programow do kasowania danych? tzn. takiego kasowania, zeby nie dalo sie tych danych pozniej odzyskac.. dzieki. P.S. szukalem ale nic nie moge znalezc =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Przepraszam, chciałeś się tylko zapytać, czy ktoś używał, czy może potrzebujesz nazw programów tego typu? Jeśli to drugie, to ja mogę polecić Ci programik z pakietu Norton Systemworks, 'Wipe Info', czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nie no oczywiscie potrzebowalem nazw hehe.. dzieki bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja uzywam norton cleaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...