gREG PG Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 na sprzet to chyba nie pasuje, wiec dalem tu ;) otoz, od kilku dni moj MX-500 zaczal mnie niezle irytowac..mycha na lewym przycisku ma luz pomiedzy przyciskiem a mikrostykiem (czy co to tam jest w srodku :)), wiec proces klikania jest "rozlozony na raty" -najpierw przycisk pokonuje droge do mikrostyku a dopiero potem nastepuje klik... :)...trudno to troche opisac..ale mam nadzieje, ze zajarzycie :) i teraz pytanie - czy to sie klasyfikuje do reklamacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 raczej tak, a przynajmniej sprobuj, no chyba ze bedziesz musiał odsyłac to do jakiegos sklepu czy cos :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Masz 5 lat gwarancji na myszke - pozwol troche ludziom w serwisie zajac sie toba ;) Moim zdaniem powinno to byc do reklamacji choc moga ci powiedziec ze sam to zepsules ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 na sprzet to chyba nie pasuje, wiec dalem tu ;) otoz, od kilku dni moj MX-500 zaczal mnie niezle irytowac..mycha na lewym przycisku ma luz pomiedzy przyciskiem a mikrostykiem (czy co to tam jest w srodku :)), wiec proces klikania jest "rozlozony na raty" -najpierw przycisk pokonuje droge do mikrostyku a dopiero potem nastepuje klik... :)...trudno to troche opisac..ale mam nadzieje, ze zajarzycie :) i teraz pytanie - czy to sie klasyfikuje do reklamacji? REKLAMUJ Ja miałem to samo, a pozatym coś się zrypało i myszka nie chciała się ładować. Po 10 dniach od zakupu poszła do reklamacji w MediaMarkt we Wrocławiu. Po tygodniu już miałem nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a to takie fajne myszki i ile takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a to takie fajne myszki i ile takieMX700 ok. 350 - 375 zł zalezy gdzie. Polecam bo warto. Teraz czekam jeszcze na Steelpad`a 4S ;) Ale od maja jak to się stało ta nowa działa bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 reklamuj koniecznie :D btw. jestem na etapie zakupu mx 700 i chcialbym sie dowiedziec jakie macie zastrzezenia i co wam sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 na sprzet to chyba nie pasuje, wiec dalem tu ;) otoz, od kilku dni moj MX-500 zaczal mnie niezle irytowac..mycha na lewym przycisku ma luz pomiedzy przyciskiem a mikrostykiem (czy co to tam jest w srodku :)), wiec proces klikania jest "rozlozony na raty" -najpierw przycisk pokonuje droge do mikrostyku a dopiero potem nastepuje klik... :)...trudno to troche opisac..ale mam nadzieje, ze zajarzycie :) i teraz pytanie - czy to sie klasyfikuje do reklamacji? REKLAMUJ Ja miałem to samo, a pozatym coś się zrypało i myszka nie chciała się ładować. Po 10 dniach od zakupu poszła do reklamacji w MediaMarkt we Wrocławiu. Po tygodniu już miałem nową. Mam teraz to samo :D A do tego te przyciski na górze przy rolce mi sie starły i obrazków niewidać i też sie zastanawiam czy reklamować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hehe odbiło mi gdybym dał 370 za myszaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a ja mam myszke za 10 zeta z makro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zastanawiałem się kiedyś nad kupnem zestawu Logitech Cordless Desktop MX™ w skąłda którego wchodzi MX-700 cena w granicach 600 zyla, ale jak znajomy sprowadził to to cudo na sklep to dałem sobie spokój przecież ta myszka jest tak ciężka, że można nią zabić a co do jej ergonomii to jest to według mnie najgorzej zrobiona myszka Logitecha. A na koniec zdecydowałem się na Logitech Cordless Desktop Deluxe Optical. A tak na marginesie zobaczcie to: http://www.logitech.com/index.cfm?page=pro...18&languageid=1 Cena około 1266 zyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zastanawiałem się kiedyś nad kupnem zestawu Logitech Cordless Desktop MX™ w skąłda którego wchodzi MX-700 cena w granicach 600 zyla, ale jak znajomy sprowadził to to cudo na sklep to dałem sobie spokój przecież ta myszka jest tak ciężka, że można nią zabić a co do jej ergonomii to jest to według mnie najgorzej zrobiona myszka Logitecha. A na koniec zdecydowałem się na Logitech Cordless Desktop Deluxe Optical. A tak na marginesie zobaczcie to: http://www.logitech.com/index.cfm?page=pro...18&languageid=1 Cena około 1266 zyla No tak ale nie mas FastRF, a bez tego to pingi skaczą. On siedzenia przed kompem bicepsy Ci zanikły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ja z mx700 jestem bardzo zadowolony. juz czytajac recenzje nastawilem sie na ta myszke i sie nie zawiodlem. ciagle jestem pewien ze jest warta swojej ceny. jesli komus nie szkoda wydac tyle kasy na myszke to naprawde polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...