Nyny Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 masz małe szanse :roll: bo : http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...List_GA-7VA.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nie masz szans bo bartek jest na fsb=200mhz a via kt400 to fsb=166 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...List_GA-7VA.htm Co ty mowisz 8O - przeciez bartek jest na fsb 166 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no właśnie tak jakoś zauważyłem że mi sie co popierdzieliło i od razu pomyślałem o skręceniu go na 200mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no właśnie tak jakoś zauważyłem że mi sie co popierdzieliło i od razu pomyślałem o skręceniu go na 200mhz :) Nie mniej jednak wydaje mi sie, ze bartek powinien zasmigac na tej plycie tak czy siak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Ratunku Tylko nie GA7VA !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Prawdopodobnie TAK, ponieważ obsługuje inne CPU na FSB 333MHz. Co do wydajności - kumpel na GA-7VAXP Ultra podkręcił GO na@3200+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Prawdopodobnie TAK, ponieważ obsługuje inne CPU na FSB 333MHz. Co do wydajności - kumpel na GA-7VAXP Ultra podkręcił GO na@3200+ jase zę pujdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Ratunku Tylko nie GA7VA !!!! Co? Jak? Czemu? - GA7-VAX is OK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Ratunku Tylko nie GA7VA !!!! Co? Jak? Czemu? - GA7-VAX is OK! poza mniejszymi możliwosciami do kręcenia niz u innych producentó mobo ale jest OK.Mam ja od prawie roku i jestem z niej zadowolony.Tylko właśnie chciałbym zeby można było na iej lepiej kręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Ratunku Tylko nie GA7VA !!!! chyba nie za bardzo lubisz Gigabajta Ale z tego co tutaj napisaliscie to psokojnie podejdize mi ten procek wiec nie musze sie martwic:D Jak bede mial jakis problem to wpadne na forum spytac:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam, wlasnie mam zamiar kupic tego proca. I pytanko do Was czy moja plyta bez problemu go obsluzy? Jak jest z wydajnoscia tego cacka i jak z temperatura? Prosze o konkretne odpowiedzi. Ratunku Tylko nie GA7VA !!!! chyba nie za bardzo lubisz Gigabajta Ale z tego co tutaj napisaliscie to psokojnie podejdize mi ten procek wiec nie musze sie martwic:D Jak bede mial jakis problem to wpadne na forum spytac:D Wiecie ile ja nocy przez niego zarwałem. Kilka kół też oblałem. P.S. Najważniejsze to zadbaj o dobre chłodzenie mostka południowego, bo strasznie się grzeje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 mam taki zestawik chodzi super stabilnie zero wyjebek ... wiec niewiem po co ta dyskusja ... kupuj i ciesz sie nowym sprzetem ps nic sie nie grzeje od marca ( od nowosci od razu go wypiolem mu zasilanie z plyty ) plyta chodzi z wylaczonym wentylem na mostku polnocnym a poludniowy zimniutki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Tez przymiezam sie do kupna 2500+ Co prawda mam inne mobo. Pytanie mam takie. Jaka serie tych prockow polecacie?? Tylko nie piszcie zebym szukal bo znalazlem duzo ale tak roznych opinii ze jestem jeszcze bardziej skolowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...