dzemik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 sprawa jest tego rodzaju: komp w firmie bez monitora za ok 2000 wraz z sysem operacyjnym. "Epox 8rga+" plus inne smieci. dla czego win98se- bo oprogramowanie do kadr bedzie chodzilo z tym sysem(baza jes płatna dla win xp). wiec jest pytanie- czy sa jakies awarie albo zonki w polączeniu NForca z Win 98? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 U mnie Epox 8Rda3 + Win 98 se działają bez problemu. Coś słyszałem o problemach ze sterownikami do HDD, ale u mnie na szczęście nic takiego nioe wystepuje -albo przynajmniej nie jest to zauważalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Na moim konfigu było ciężko. Problemy ze strownikiem do kontrolera pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Na 8RDA+ / AXP 1700+@2.0GHz / Radek 9k5pro / Barak 80GB i U6 20GB, smigal 98SE bez najmniejszych oporow. Zadnych klopotow ze sterami do czegokolwiek. Stery mobo jedynie zaczynalem od 2.03 bo wczesniejsze kaszanily cos z dzwiekiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 thx za ansłera więc jestem spokojny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 U mnie tez spox, moze poza jedna rzecza. Chodzi o to ze pierwsze, po zbootowaniu systemu, odwolanie do dysku trwa jakies 5sek, a pozniej jest wszystko OK. W XP jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 sprawa jest tego rodzaju: komp w firmie bez monitora za ok 2000 wraz z sysem operacyjnym. "Epox 8rga+" plus inne smieci. dla czego win98se- bo oprogramowanie do kadr bedzie chodzilo z tym sysem(baza jes płatna dla win xp). wiec jest pytanie- czy sa jakies awarie albo zonki w polączeniu NForca z Win 98? chodzi bez najmniejszych problemów ... a co do sterowników to łatka do dżwięku (soundstorma) jest potrzebna od Microsoftu ("przeskakiwanie dzwięku") i sterowniki najlepiej używac mieszane ... osobiście działam na 2.42(szybko znikły jako oficialne) z podmienionymi sterami i util do soundstorma które mam z 2.41 działa wszystko oki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...