tomcyk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam wszyskich po dłuzszej przerwie:) Otóz wczoraj puscily mi nerwy i pech chciał ze obok stal komp i byla wysunieta kieszen nagrywary...walnałem dosc mocno by sie zamknął..... MOJA GŁUPOTA ale to juz nie wazne teraz... co sie liczy to to ze w nero jak zaczynam palić to jak zapełnia sie bufor wyskakuje mi WRITE ERROR....czyli cos poknociłem pytanko czy da sie cos z tym zrobic ?????jakos naprawic???cokolwiek?? ps . czyta cd bez problemów zadnych tylko jak zaczynam palić Pomózcie , bo boje sie ze jest ostra lipa:(:(:( thx z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nikt nie wie??? nie chodzi mi o dokladna analize bodowy wypalary tylko czy da sie cos z tym jeszcze zrobic czy juz tylko złom....:) szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nikt nie wie??? nie chodzi mi o dokladna analize bodowy wypalary tylko czy da sie cos z tym jeszcze zrobic czy juz tylko złom....:) szacuneczek spawraka jest jeszcze na gwarancji??/ jesli tak to poprostu z serwisem bym sprobowal przeciez nic nie tracisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nikt nie wie??? nie chodzi mi o dokladna analize bodowy wypalary tylko czy da sie cos z tym jeszcze zrobic czy juz tylko złom....:) szacuneczek niby w jaki sposób ktoś miałby to wiedzieć? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 sprobuj inna plytke, inny soft, przeinstaluj ten co amsz:) i uwazaj zeby nieobciaz kompa, moze jednak bedize zyc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...