wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Pomozcie bo juz mnie krew zalewa :( Mialem przedtem Radka 9000 i nigdy podczas ogladania telewizji ( tuner pixelview pro no fm ) komp mi sie nie zacinal , doslownie zamraza go na 1-4 sec. Pozniej mialem mialem tnt vante 16 mb i na tej karcie nie szlo ogladac jedoczesnie telewizji i przwijac stron na necie. Po zmianie na GF4 myslalem ze problem zniknie bo przeciez karta jest duzo szybsza ale nistety nie. Instalowalem juz wszystki VIA 4in1 i nic det to 43,45 ale na 40,72 bylo tak samo :(( Co robic doradzcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Probowales nowsze sterowniki/oprogramowanie do tunera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Nie ale nie rozumiem dlaczego na R9000 hulalo az milo a na msi gf4 ti4200 juz nie chce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ja mialem cos podownego - napisz czy masz 98 czy xp??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 98SE nie dodawalem zadnych latek ani updatow ( przy R9000 nie byly konieczne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 wlasnie jestem po tasowaniu kart w pci i dalej nic. Zauwazylem tez ze nagle jak mialem po drut modzie mozliwosc regulacji Vcore do 1,8 teraz moge tylko 1,4-1,6 V dziwne , niczego nie robilem w okolicach socketa CO SIE DZIEJE ? :cry: , jestem zalamany :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 wlasnie jestem po tasowaniu kart w pci i dalej nic. Zauwazylem tez ze nagle jak mialem po drut modzie mozliwosc regulacji Vcore do 1,8 teraz moge tylko 1,4-1,6 V dziwne , niczego nie robilem w okolicach socketa CO SIE DZIEJE ? :cry: , jestem zalamany :cry: :cry: :cry: Zainstaluj XP-eka i niemarudz a problem zniknie , niewiem po co wy uzywacie jeszcze tego smiecia 98SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Tez mi rozwiazanie :? Tak tez musi dzialac bo dzialalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ejo wiec xp to jest h****y system ktory nie lubi vii :) - nagraj sobie xp problem zniknie zobaczysz - co do napiecia to nie wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Czy ktos moglby poddac link do jakiejs wersji BorgTV ale zeby chodzila pod XP a nie wywalal blad za malo pamieci i byla free of course :) nie musi byc najnowsza ale zeby dzialala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zauwazylem ze sieciowka , tuner i soundblaster jest na IRQ 10 , moze to jest przyczyna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dscaler.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...