Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 http://www.tazior.rtk.net.pl Dzial "Case Modding" jak narazie zrobilem tyle ile widac na zdjeciach ... teraz czekam na przyplyw gotowki i beda kolejne elementy modyfikacji czyli : - 1 lub 2 wyciagi u gory obudowy - Skromy FanBUS 4 przelaczniki - podswietlenie niebieskie - malowanie - wymiana plexy na szybe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 wyglada calkiem spoko a zapowiada sie jeszcze lepiej ... 8) powodzenia i czekam na fotki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Niezły burdel w tej obódowie :P :P :P . A tak na serio to troche przesadziłeś z tą plątaniną kabli , można było to zrobić lepiej :) . Ja właśnie wczoraj zakończyłem modyfikacja swojej budy (na razie :P). Przerobiłenm zasilacz (dodatkowy wentyl) ,dodałem 3 wentyle w bude (z tyłu ,z 2 przodu na dole i u góry tam gdzie napędy powinny być :) )oczywiście uprzednio wycinając ładne dzióry ,żeby nie było szumu. Do chłodzenia dysków dałem też mały wentylatorek @5 V. Dodatkowo przeniosłam stacje dyskietek na samą góre co się wiązało z przeróbką przedniego panela. Całość od środka wykleiłem karimatą a przesterzeń pomiędzy blachą a panalem z przodu wypełniłem dodatkowo gąbką i watoliną. Na koniec pomalowałem na srebrno i zamontowałem elektroniczny układ co rególacji obrotów wentylatorów. Pozostałe wentyle spowolniłem speedfanem. Tezraz mam błogą cisze i dobrze chłodzonego kompa :D. Może niebawem zrobie jakieś fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Wygląda całkiem dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Strasznie hu..... wygląda. Nie widze tych modyfikacji poza bezsensownie zaklejonymi kablami nie zrobiłeś nic pożytecznego. Zrób zdjęcia po modzie i pokaż na forum. Bo jak na razie to nie bardzo czym masz sie chwalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...