Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 mam "starego athlona xp" 1600+ w wersji 0,18 micronow oczywiscie te modele maja zablokowany mnoznik i moje pytanie jest takie czy drut mod cos da (chodzi o sposob z wkladaniem w soceta miedzianych drucikow lub laczenie nozek w procu) czy musze najpierw odblokowac mnoznik przez zamalowanie mostow. please help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 szukaj....było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 szukalem i nie znalazlem chodzi mi tylko o to czy musze malowac mostki czy nie i drut-mod wytarczy????!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 szukalem i nie znalazlem chodzi mi tylko o to czy musze malowac mostki czy nie i drut-mod wytarczy????!!no to albo masz problemy ze wzrokiem albo nie szukales wcale ... bylo o tym pare tematow z linkami do drut-moda i zajrzyj tez do FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 very funny abaddon SEARCH !!! ale zy mnie anglik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 very funny abaddon SEARCH !!! very funny AsTeX, bo jeszcze wczoraj w innym topiku napisałeś o drutmodzie: "myśle że na tweaku znajdzie się niewiele osób które by to zrobiły ponieważ to niezłe ryzyko". Dobrze wiedzieć, że tak szybko się dokształcasz. abaddon, w tym topiku jest wyraźnie powiedziane, że malowanie mostków na procu/malowanie końcówek socketa na płycie/drutowanie nóżek proca/drutowanie w sockecie są to sposoby WYMIENNE. Wybierasz jedną z metod. Co do pytania, czy coś Ci to da. COŚ tak. :D Ale Palomino nie wykręcisz wysoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 heh :| no i cio że tam napisałem a tu pisze że było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 szybka zmiana pogladow :) abaddon poszukaj troche , byl nawet programik ułatwiajacy drut moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no wlasnie o to mi chodzilo !!!!! czy to sa sposoby wymienne a ten topic o drut modzie to przeczytalem 10 razy mozecie mi wierzyc!!!! dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Moje 5 groszy- aby drut-mod (mnożnika) działał na palomino musisz odblokować mu mnożnik (połączyć mostki L1). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...