Gość Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Moze mozna by robic bloczki na pojedyncze MOSFETy ? :wink:z wlotami do wezy jak w CCCP :lol:a dlaczego nie przecierz nie potrzeba tam jakiegos wielkiego przeplywu taki jak w CCCP wystarczy (moim zdaniem) chba ze peltiera chcerz sobe zalozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Moze mozna by robic bloczki na pojedyncze MOSFETy ? :wink:Mowisz o czyms takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 raczej nie bardzo, wlot / wylot musialyby byc u gory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 na jeden można samemu sobie zrobić ale jak masz 2 blosko siebie to raczej odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Moze mozna by robic bloczki na pojedyncze MOSFETy ? :wink:Mowisz o czyms takim?niezly patent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Moze mozna by robic bloczki na pojedyncze MOSFETy ? :wink:Mowisz o czyms takim?niezly patentJak dla mnie to juz jest przegiecie... Taki jakis malutki ukladzik i WC na nim... Wiadomo, ze moze sie grzac (np VDD), ale latwiej, szybciej i (chyba) lepiej sprawdzilby sie tu jakis rozlozysty radiatorek niz ten "bloczek" :wink: Jak tak dalej pojdzie, to bedziemy musieli WC na kostki biosu zakladac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 na jeden mosfet to najlepiej radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wc na mosfetach to już raczej sztuka dla sztuki, ale jak będzie bloczek do NF7-S to łyknę pewnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 "]zawsze mozna sobie diody nie kupowac :)) Albo kupic sobie diode z efektem plynacej wody, jak w neonach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kiedy będą nowe bloczki na grafe i mobo :twisted: ? co z zamówieniami realizujecie je bo nie moge się doczekać odpowiedzi na maila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no wlasnie kiedy i za ile :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolguy Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Mam pytanie do wszystkich. Czy ktoś robił już zakupy w Overcooled? Chciałbym się dowiedzieć, czy wywiązują się z zamówień. Ja szesnastego zamówiłem blok CPU, wpłaciłem pieniądze i od tamtej pory ani widu ani słychu, brak odpowiedzi na maile. Chciałbym się dowiedzieć od Popixa czy będzie poprawa traktowania klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ja też wpłaciłem kase na konto i zamówiłem uriela i pare innych rzeczy i nie odpowiadają na majle :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Spokojnie, nic sie nie martwcie. Z tego co wiem to wczoraj byly Uriele wykanczane (skladanie, testowanie, polerowanie). Mam z chlopakami caly czas kontakt i zapewniam, ze zaden z nich nie chce nikogo zrobic w jajo i nie zniknie z Wasza kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Problemy sa z dzialem kontakt bo skryp nie chce przesylac niektorych maili... juz to poprawiam Popixs doklada wszelkich staran w kazdy element lacznie z pudelkiem na blok, wiec klienta traktuje bardzo powaznie... Jutro sprawa kontaktu bedzie naprawiona.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Opoznienie bylo glownie spowodowane, jak to zwykle bywa w tkaich przypadkach, z przyczyn od nas niezaleznych, mianowicie byl problem z dostepnoscia topow, ktore dotarly dopiero w piatek. Jutro postaramy sie wyslac tyle zamowien ile sie da, a na poparcie tego podsylam to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kiedy będą nowe bloczki na grafe i mobo :twisted: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 który to mój :lol: a kiedy bedziecie je wysyłać :twisted: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Jutro postaramy sie wyslac tyle zamowien ile sie da tu odpowiedz na pytanie Kiedy ? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 który to mój :lol: a kiedy bedziecie je wysyłać :twisted: ? Nie mam nic do CFD i ich producentow, ale prosze z takimi sprawami na PW, GG itp, itd. Forum to naprawde nie komunikator ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Spoko Reed 8) wiem o tym ale mnie poniosło , sorrki za takie OT postaram już nie śmiecic na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ten bloczek zaprezentowany na zdjęciu powyżej był pokazywany przez wykonawcę na oc-forums jako blok "na drugą stronę karty graficznej" - jak na zdjęciu. W przypadku Mosfetów raczej nie ma racji bytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Nie ma to sensu - można wyprodukować max 3-4 wersje na różne płyty - ale np, na Solteka 75FRN2-L - nie wejdzie bo ten ma mosfy porozsiewane dookołą socketu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 starczy 2 rodzje blokow na mosfet :D na abita i epoxa .... tylko jak to dziadostwo umocowac zeby nie stracic gwarancji??? tasma cos do mnie nie przemawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ale przecierz na Abitach nawet przy wysokim fsb 230mhz mofsety wcale nie sa gorace... moim zdaniem to jest zbedny bajer - zdecydowanie wystarcza radiatory na tasmie termoprzewadzacej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Nie ma to sensu - można wyprodukować max 3-4 wersje na różne płyty - ale np, na Solteka 75FRN2-L - nie wejdzie bo ten ma mosfy porozsiewane dookołą socketu :/ huh, dzisiaj dodam ten bloczek do oferty, ale tak naprawde to zrobilismy je dla satysfakcji (no i witch chce 1 ;) ), bo watpie zeby znalazl sie ktos chetny :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Niestety popix, nawet niekoniecznie na 8RDA+ bedzie pasował ten bloczek. Wczoraj w netservice.pl kupiłem wlasnie EPoXa 8RDA+ rev. 2.1 i... ma nieco inny rozkład mosfetów niz poprzednie wersje :( . Czyli nie wejdzie :cry: a juz chcialem zamawiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 nie moge znalezc foty tej rewizji, pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Na ECS'a wejdzie. Nie wiem dlaczego ale w mojej elitarnej plycie, ktora kreci sie o cale 7 Mhz :) bardzo mocno grzeja sie mosfety. BTW to jakbyscie widzieli ten bloczek (malenstwo) to chyba na kolana padniecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soobaroo Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 popixs: może to się przyda (uwaga trochę waży) http://stronawilsona.republika.pl/tweak/ep...lus_rev_2_1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...