krojczy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Chodzi o to ze kiedy podpinam drukarke pod port USB to wogule nie jest wykrywana, a nie mam mozliowsci podpiecia pod LTP bo nie mam kabla. Wiec jak co do czego przyjdzie to w zaden sposob nie moge jej zainstalowac? Pracuje pod Win 98. Drukarka ma USB ver.1.1 a byla jeszcze jakas wczesniejsza ver. USB :?: Wiecie co moze byc tutaj problemem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ohh fuck sorry za 2 posty niech jakis admin/moderator jeden z nich usunie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ohh fuck sorry za 2 posty niech jakis admin/moderator jeden z nich usuniesam mozesz usuwac swoje posty ... poczytaj TEN artykul - moze pomoze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Wielkie thx jak bede mial dostep do drukarki bo narazie takiego nie mam to cos przy niej pogrzebie tak jak jest tam napisane ale ty to masz glowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ahh jeszcze jedno ten pc jest stary wiec to co powyzej napisal Gie-eN-Zet moze byc przyczynal tego stanu ale jest tez do tego urzadzenia podpiety modem usb i z nim nie bylo takich problemow no ale mam juz jakas tam solucje wiec jak bede mial dostep to biore sie do roboty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...