ssound Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 jak prubuje napisac dużą polska litere ŁŚĆŹŃÓ itp to potem nic nie moge napisac bo kazdy klawisz dziala jak jakis skrót windowsowy do roznych poleceń. Zeby powrócic do normalnego stanu musze dać Shift + Ctrl ale to jest wkurzajace. Miał tak ktos? co z tym jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Jaki Windows? XP? Sprawdz w Panelu Sterowania - Opcje ułatwień dostępu... A moze masz zainstalowane jakies oprogramowanie, ktore narzucilo skroty klawiaturowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 windows xp w panelu sterowania podznaczalem wszelkie skróty do klawiszy trwałych itp, przelaczanie miedzy jezykami itd nic tam juz nie widze takiego i nie mam nic zainstalowanego co by takie skróty porobilo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Troche sie pospieszylem z napisaniem tego topica bo nie wszystko sprawdzilem :) Wiec problem ten wystepuje jak klawiatura jest podlaczona przez USB, przez PS/2 jest ok jednak musze miec na USB :( Kiedy mam podlaczoną przez PS/2 w grach czasem blokuje mi sie ona i słychac pik z pc spekera - tak jakbym wcisnoł naraz 4 klawisze, jednak nie wciskam w tym czasie nawet trzech (w momencie tej blokady klaiwatura jakby nie działa przez chwile) :? Może ktos wie co z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...