Milo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Gierka może byc całkiem fajna wiecej info http://www.gamespot.com/pc/action/apocalyp...creenindex.html http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...?q=apocalyptica Dodam że gra stworzona przez ludzi odpowiedzialnych za Metal Gear Solid 1 & Metal Gear Solid 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Jest demko na www.gamershell.com jak by ktoś chciał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wow = graficznie zapowiada sie niezle... zostal mi juz tylko 1 cd do sciagniecia (2CD deviance) !! .. hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 toz to q3 :) jak widac mozna jeszcze z niego sporo wyciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No zobaczymy czy giera warta ściągnięcia. Bede ją miał około 15 a jak dobrze pujdzie to koło 16 jakieś foty zarzuce i krótki opisik. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 [gluteus maximus] u mnie nie chce sie uruchomic jak skonczy wczytywac gre obraz sie kaszani (taj jak by max artefakty) i moge alt+tab do windozy przejsc i nie wiem co jest grane (choc podejzewam ze to cat.3.8 robia balagan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 grafa niezla ale to tylko siekanina....ech....nie wciaga wogule...gdzie te czasy.... pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 IMHO gra jest beznadziejna :evil: Grałem w demo i strasznie się zawiodłem.... Grafa nie na te czasy ( za dużo HL2 :D ) - chodzi na DX 8.1... W ogóle nie wciąga - 0 grywalności, znudziłem się już po 5min Siekanina z małą ilością combosów..... Nie polecam... - chyba że napaleńcy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...