Skocz do zawartości
HQ12

PINNACLE PCTV PRO I DRV

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje to tego uzadzenai odpowiednich drv bo to co mi sie instaluje to jest bt848 a ja na plyce widze chip z oznaczeniem Conexant fusion 878A do tego dzwiek ktory sie nie zalocza w innym niz firmowe oprogramowaniu(( chip na plytce to Micronas MSP3451G czy ktos sie juz spotkal z ta karta co ja mam poczac pelnego pala zucac nie moge obraz tylko na DSCALER dobrze wyglada ale niema dzwieku POMOCY !!!!

a opcje firmowego softu(telewizorka)pozostawiaja wiele do zyczenia((

:cry: BLAGAM POMUZCIE :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wbilem sie na twojego linka zobaczymy co tam wyszperales(dziex)

jest pctvision ful vr do kupienia za jedyne 38 euro niech ich szlak!!!! niedosc ze wybulilem kupe kasy na ta mizerna karte to zeby to dobze jeszcze chodzilo to mudze jakies badziewne oprogramowanie od nich kupowac

mam ich gdzies moze ktos wyszpera gdzie mozna zasac ful vr tego programu to jest 5.1 chyba((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THX

wydaje mi sie ze oni zwyczajnie nie przykladaja sie do robienai czegokolwiek zwiazanego z low endem poprostu nie zawracaja sobie tym glowy soft i drv do tego jest bardzo ale to bardzo kijowy i jeszcze kaza za to placic

tv tiunery nie sa obiete ta promacja co ci wymieniaja na new sztuka (((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi