piterniel Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Nie moge podkręcic mojego 2000+. Już kiedyś go podkręcałem. Ale teraz gdy zmieniam FSB to nic Vcore na Full nic, fsb na 200 i nawet nie drgnie. Płyta MSI k7n2 delta-l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Chcesz o tym porozmawiać :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 fsb na 200 i nie drgnie ? Vcore na full i nie wstaje czy tez moze sie grzeje ? cos nie samowitego sie tam dzieje - proponuje sciagnac nowy bios moze bedzie sie dalo podniesc jeszcze fsb i Vcore ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 fsb na 200 i nie drgnie ? Vcore na full i nie wstaje czy tez moze sie grzeje ? cos nie samowitego sie tam dzieje - proponuje sciagnac nowy bios moze bedzie sie dalo podniesc jeszcze fsb i Vcore ... :lol: :lol: :lol:, 200FSB i nawet kurna nie drgnie. No ja pitole do serwisu z nim, nie, nie z prockiem, z tobą piterniel :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 fsb na 200 i nie drgnie ? Vcore na full i nie wstaje czy tez moze sie grzeje ? cos nie samowitego sie tam dzieje - proponuje sciagnac nowy bios moze bedzie sie dalo podniesc jeszcze fsb i Vcore ... :lol: :lol: :lol:, 200FSB i nawet kurna nie drgnie. No ja pitole do serwisu z nim, nie, nie z prockiem, z tobą piterniel :lol: :lol: :lol: Kucyk Nic dodać, nic ująć. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 fsb na 200 i nie drgnie ? Vcore na full i nie wstaje czy tez moze sie grzeje ? cos nie samowitego sie tam dzieje - proponuje sciagnac nowy bios moze bedzie sie dalo podniesc jeszcze fsb i Vcore ... :lol: :lol: :lol:, 200FSB i nawet kurna nie drgnie. No ja pitole do serwisu z nim, nie, nie z prockiem, z tobą piterniel :lol: :lol: :lol: Kucyk Nic dodać, nic ująć. :lol: :lol: :lol: Czujecie sie usatysfakcjonowani ? :x Udzielam ostrzezenia, jeszcze raz spotkam takie zachowanie u Was i macie tygodniowy urlop :evil: Koniec z takim chamskimi i wrednymi zachowaniami :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 IMHO nowy bios powinien pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 fsb na 200 i nie drgnie ? Vcore na full i nie wstaje czy tez moze sie grzeje ? cos nie samowitego sie tam dzieje - proponuje sciagnac nowy bios moze bedzie sie dalo podniesc jeszcze fsb i Vcore ... :lol: :lol: :lol:, 200FSB i nawet kurna nie drgnie. No ja pitole do serwisu z nim, nie, nie z prockiem, z tobą piterniel :lol: :lol: :lol: Kucyk Nic dodać, nic ująć. :lol: :lol: :lol: Czujecie sie usatysfakcjonowani ? :x Udzielam ostrzezenia, jeszcze raz spotkam takie zachowanie u Was i macie tygodniowy urlop :evil: Koniec z takim chamskimi i wrednymi zachowaniami :evil: Psie-pra-sia-my :roll: Sorki reed, ale nie mogłem się powstrzymać, tak mnie gość rozwalił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ojjj reed - przeciez nalezy sie nam od czasu do czasu jakas dawka humoru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ojjj reed - przeciez nalezy sie nam od czasu do czasu jakas dawka humoru ;) Moze i tak, ale jezeli juz to na oslej i nie czyims kosztem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nie moge podkręcic mojego 2000+. Już kiedyś go podkręcałem. Ale teraz gdy zmieniam FSB to nic Vcore na Full nic, fsb na 200 i nawet nie drgnie. Płyta MSI k7n2 delta-l a probowales najpierw np 144 FSB potem 166 i tak dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...