boro Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witam. Jestem w niezręcznej (przynajmiej dla mie) sytuacji. Chciałbym zakupić w najbliższej przyszłości... no i tu zaczynają się schody. Albo karte graficzną (do max 400zł) lub Konsole XboX. :roll: Czemu konsole pytacie, a no dlatego, że chciałbym mieć spokuj z wydawaniem kasy na kompa przez 2//3 lata. lubie sobie pograć czasem, a kompa używam do netu, Mp3, filmy DVD i czasami DiViX. Grać gram, ale na mojej grafie to troche mija się z celem. Więc proszę was Forumowiczów o poradę w wyboże. Tak wiem, wiem to jest forum o PC, a nie o konsolach :wink: , ale sami pomyślcie, że niekażdy musi być aż takim maniakiem PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Karta do 400 - XBox kosztuje ponad 2x tyle. Moze i bedziesz mial spokoj - konsoli nie trzeba rozbudowywac. Ale czy na 2 lata? W miedzyczasie na kompuerku tez by sie zagralo, co nie? A tu nie wymieniony Geforsik 2mx... :oops: Ja bym zainwestowal w komputer... jak sie w to wchodzi to do konca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 pewnie ze w kompa te 400zł akurat w grafe jakis gfti4200 :) a zainw.. w xboxa 1000zł nie mowiac juz o piratach :) a za gora 1 rok wyjdzie xbox 2 ew.... ps3 i co ?? konsole daza do tego by stac sie pecetami IMO,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Kup lepiej coś do kompa i zrezygnuj z gier ;) Jesli nei to to kup grafe.... radka ozzywiscie :) ps. Boro, odzywaj się na GG bo mam do ciebie pytanko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 mało odpowiedzi, ale jednak kąkretne. W sumie ludziska macie racje, Co PC to PC, od tego nieda się uwolnić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 poszukaj taniego gf4ti4200 , można juzza mniej niż 500 zł kupici bedziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Konsolka to bardzo fajna rzecz jesli chodzi o granie :) Nie ma problemow z instalacja wszystkieg, nie ma problemu z tym ze cos jest niekompatybilne z czyms innym i gorzej dziala... po prostu wsadzasz plytke i cieszysz sie gra :) Jednak jesli sie chce cos wiecej robic to juz zawsze lepiej na komputerze - po prostu wieksze mozliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 daruj sobie 3ti, tu masz 3ti vs. 4mx, wiadomo, co lepsze http://www.oc-serwis.pl/?page=testy&id=67 Pamiętaj ze konsola nie da ci takich możliwości jak PC, ale z drugiej strony, jeśli zostawisz sobie starego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...