MarkPL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam W jakim routerku to sie sprawuje bez zadnych problemow i aktualizuje IP ?? I jeszcze musi miec przekierowanie portów :) ( plus inne funkcje jak wiekszosc routerkow ) - a takze przyzwoita cena :) Bo w moim obecnym cos nie chce sam zaktualizowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mi to działa bez problemu w lucencie a uzywam dyndns i no-ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ale masz zrobiony serwer, no nie ?? A mi chodzi o router ktory ma to wbudowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ale masz zrobiony serwer, no nie ?? A mi chodzi o router ktory ma to wbudowane To znaczy co ma wbudowane ? DYNDNS czy co ? Bo teraz to czegoś nie rozu,iem o co ci chodzi troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dokładnie tak - chodzi o wbudowane DynDNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A niby jak ma mieć wbudowane? Z jakiej okazji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 No przeciez sa routery co maja DynDNS - wpisuje sie adres hosta i sobie uaktualnia IP Moj obecny router tez to ma ale nie uaktualnia - wyskakuje jakis bład :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Co? Przecież to działa w drugą stronę. To ty wysyłasz swoje ip do dyndns a on ci zmienia przekierowuje domenę na twoje ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak zwał tak zwał :) Ale własnie o to mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Tak. Tak samo jak krzesło elektryczne to też krzesło. Jak zwał tak zwał. Co do routerów - to nie spotkałem się z takim który by wysyłał ip do dyndnsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zaden router nie posiada wbudowanego dyndns.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No zaden :P Ja poszukuje jakiegos taiego routerka z duzymi mozliwosciami konfiguracji ;) Ale to raczej nie do tego tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 To najlepszy w tym wypadku jakiś software'owy. Dobrze minimalizuje koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...