bkroy Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam, mam wielką prosbę, przeglądałem sobie ostanio stronki z pięknymi paniami :) Problem jest teraz jeden, kilka z nich mi się spodobało i chciałbym z tych zdjęć zrobić sobie tapete na pulpicie. Przeszkodą jest to, że te zdjęcia są rozmiarów 792 x 1728 pikseli. Ustawiając je na tapete duża część pulpitu jest wolna. Jak, że tak powiem dorobić ładnie brakujące części tego zdjęcia tak aby, tworzyło ono fotke 1024 x 768 pikseli? Chyba, że ktoś kto się zna na grafice komputerowej i ma za dużo czasu, to mogę wysłać te fotki (z wielu wybrałem 2 najładniejsze panie) i za wielkie dziękuje sprawi że będe miał piękny pulpit. Help ps. Sorry, ale temat jest tak poważny że nie przyjmuje uwag typu, to jest forum o oprogramowaniu. Sensowną odpowiedź na takie uwagi jest odpowiedź - to jest post o kobietach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 zmien sobie w np. acdsee rozdzialke tego zdjecia na taka jaka potrzebujesz i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam, takie roziązanie nie wchodzi w gre, wtedy te panie będą tak jakby szersze niż wyższe :( Bardziej wolałbym zachować wszystkie kształty w naturalnych rozmiarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Tu pojawi sie problem, poniewaz jezeli dostosujesz zdjecie o rozmiarze 792 x 1728 do pulpitu, zachowujac proporcje - otrzymasz 352x768 - co bedzie stanowilo 1/3 pulpitu. Zdjecia ktore sciagnales niezbyt nadaja sie na pulpit, bo chocbys chcial cos po bokach dorobic, to problemem bedzie zawsze tlo towarzyszace paniom na zdjeciach. Bedzie widac efekt grzebania i czy chcial czy nie - lipa. Sensowne wydaje sie wiec zlaczenie 3 obrazkow w jeden o wielkosci 1024x768... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Paint Shop Pro 7 + opcja "canvas size" i masz wlasciwa rozdzielczosc bez utraty proporcji i jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzięki, apopro skąd wziąś to Paint Shop Pro ??? Znacie jakiś dobry link ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wzialem konkretnie ze sklepu... Ale adres to chyba Cie nie interesuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzięki, apopro skąd wziąś to Paint Shop Pro ??? Znacie jakiś dobry link ?? Trial na stronie producenta http://www.jasc.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...