MaKs Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam, mam prosbe do wszystkch korzystajacych z plyt glownych na chipsecie nVidia nForce2 i układu dzwiekowego Sound Storm (znajdujacego sie na tych plytach), zeby sie odezwali. Moj problem polega na tym, ze mam keyboarda Yamaha PSS-580, interfejs MIDI (taki po 35zł z Allegro) oraz plyte gl. Epox 8RDA+ wlasnie ze zintegrowanym ukladem dzwiekowym Sound Storm, i podlaczajac keyboarda do game portu to po prostu nie dziala. Wiem, ze keyboard i interfejs sa na pewno dobre bo sprawdzalem jeszcze pare minut temu na starym kompie. Wiem tez, ze probowalem juz chyba wszystkich sztuczek (wlaczanie midi portu w biosie i windowsie, przeistalka os'ow, driverow) zeby to zaczelo dzialac i nic. W koncu pomyslalem, ze plyta glowna moze byc walnieta i oddalem ja na reklamacje po czym otrzymalem nowa plyte i .... znow nie dziala :( Choc o dziwo pare dni temu sprawdzalem czy kierownica (taka do gier :)) do komputera bedzie dzialac, no i dziala.. a kibord nie. Teraz mi przyszlo na mysl, ze moze moj interfejs midi albo keyboard sa po prostu nie takie :) i juz. Jestem troche wkurzony ta cala sytuacja, bo sie to ciagnie od wrzesnia i moj procek athlon xp 3200+ nie moze sie wykazac :( ok mysle, ze ktos naprawde mi pomoze z tym... :) pozdrawiam MaKs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKs Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 nikt naprawde nie wie nic na ten temat?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Obawiam sie ze zostaje ci tylko napisania maila do nVidii z zapytaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...