p0lish Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam. Zainteresowany jestem kupnem obudowy typu Nie musi to być koniecznie ta sama obudowa, lecz również coś podobnego (np.MSI) Przeszukałem sporo naszych rodzimych sklepów niestety bezskutecznie. Z góry dzięki za pomoc ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 na pewno są takie (tzn shuttle - bo czy identyczne to się nie przyglądałem)w Actionie Kraków - bo sam widziałem na wystawie i w cenniku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dzieki. Mają stronkę? [link?] Znalałem coś podobnego na Allegro ale to jest model zwyczajny, szary bez żadnych bajerków. Nie chce mi sie jednak bawić w przenoszenie portów na przód, malowaniem etc. Wolę gotowy produkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 tutaj masz link do konkretnie tego ... http://www.a.pl/article/view/777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 No własnie! Sęk w tym, ze samej takiej obudowy nie kupisz... sprzedają jedynie z bebechami. Podobnie jak alienware (grrr) - a tak chciałoby się ją mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 LOGOS - www.logos.pl ale samej nie kupisz, tylko z bebechami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Oglądałem to w sklepie. To nie jest tak poprostu "obudowa" Tam jest zintegrowane mobo; Form Factor: Shuttle Form Factor I podobnie jest chyba w przypadku MSI, które są zdaje się do nabycia w MediaMarkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Oglądałem to w sklepie. To nie jest tak poprostu "obudowa" Tam jest zintegrowane mobo; Form Factor: Shuttle Form Factor I podobnie jest chyba w przypadku MSI, które są zdaje się do nabycia w MediaMarkt. Dzięki. Podsumowując - albo mozna nabyć cały system - mobo+proce+pamięć lub też tzw goły backbone czyli obudowa+płyta ze zintegrowanym dźwiękiem+LAN+Video. Jedyny mankament - W Actionie zestawy te są conajmniej o rok za stare - stare Chipsety na płytach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja widziałem tego shuttla z płytką nforcową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Sam sobie zbuduj, a nie tak kapitalistycznie do rzeczy podchodzisz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...