Skocz do zawartości
tl81

OC Athlon'a 2200 XP

Rekomendowane odpowiedzi

Które zworki i jak należy połączyć aby rozlockować Athlon'a 2200 XP ??

8O Jezu.... może wytłumacz szerokiemu gronu słuchaczy/czytaczy jaką krzywdę chcesz zrobić temu biednemu Antkowi.... :-)

A tak generalnie dobra rada: "Piłeś - nie pisz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezu dajcie chłopowi spokój przecierz wszyscy wiedzą oco mu chodzi  :evil:

Ja nie wiem 8O
Obstawiam iż pyta które mostki połączyć by odblokować mnożnik w xp2200, czyli pewnikiem ma athlona palamino a o jego odblokowywaniu było w FAQ.

Ale dał mi koleś do myślenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że nie zwracam uwagi na "jajcarzy"...Nie komentuje ich tekstów-szkoda zdrowia...nie znam slangu OVERLOCKERÓW i nie wiem jak się niektóre żeczy nazywa w żargonie tego forum...LOLkiem nie jestem, z kompami mam do czynienia nie od dziś i nie jednemu zasranemu jajcarzowi jeszcze z chęcią kiedyś pomogę.

O "OC" słyszałem nie od dziś...ale nie zagłębiałem się w temat - bo mam kompa który pracuje dość stabilnie...jednakże okazało się ostatnio że programy muzyczne na których pracuje strasznie zarzynają procka...Stąd moje zainteresowanie...SORY ZA DYGRESJĘ

Do rzeczy:

Chce podkręcić Athlona 2200, wiem że trzeba połączyć ze sobą pewne MOSTKI (mylnie nazwałem je zworkami...). Zanim coś spieprzę chciałem się poradzić które konkretnie...A jeśli chodzi o śróbowanie FSB procesora w BIOS'ie - to wszycho wiem...

:arrow: PS: dzięki za 10 OBFITUJĄcYCH W FACHOWE WSKAZÓWKI posów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dijkstra=> jaki ty się uprzyjny zrobiłeś 8)

tl81=> A tak poważnie to u góry jest magiczny button szukaj

Nicky=> a ty taki, jak zwykle ;]

Uważasz, że coś pomoże, jak jedenasta osoba napisze "szukaj, lol, było"?

BTW to retoryczne pytanie; NIE ODPISUJ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i slicznie, zasraliscie topic, nabiliscie postow, ale nikt nie podal nawet linka do FAQ

I wy narzekacie na "aroganckich" moderatorow.  :evil: 

Nie wstyd wam ?

reed nie to, ze najeżdżam na Ciebie, ale Ty tez jesteś userem tego forum, masz tylko możliwość utrzymywania go w porządku. Skoro już tego posta napisałeś to dlaczego nie dałeś jemu linka do faq? nie każdy bedzie spełniał twoje polecenia (dajcie mu linka itp). Gdyby koleś chciał to by nie szedł na łatwizne i poszperał na forum. My go tylko wyśmialiśmy chyba to nic złego? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a na forum się udzielam nie od dziś...tylko zgubiłem gdzieś hasło do swojego straego LOGIN'u....może to dlatego się wyśmiewialiście - bo nowy uczestnik hehehe

to jak wytlumaczysz to:

Oczywiście że nie zwracam uwagi na "jajcarzy"...Nie komentuje ich tekstów-szkoda zdrowia...nie znam slangu OVERLOCKERÓW i nie wiem jak się niektóre żeczy nazywa w żargonie tego forum...LOLkiem nie jestem, z kompami mam do czynienia nie od dziś i nie jednemu zasranemu jajcarzowi jeszcze z chęcią kiedyś pomogę.

i fakt iz przy logowaniu jest opcja dla tych co zapomnieli hasla :wink: - no chyba ze maila swojego tez nie pamietasz ... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...