tl81 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Które zworki i jak należy połączyć aby rozlockować Athlon'a 2200 XP ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 zworki????? rozlockkowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 LOOOOOOOOOOL! bonus miesiaca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Które zworki i jak należy połączyć aby rozlockować Athlon'a 2200 XP ??8O Jezu.... może wytłumacz szerokiemu gronu słuchaczy/czytaczy jaką krzywdę chcesz zrobić temu biednemu Antkowi.... :-) A tak generalnie dobra rada: "Piłeś - nie pisz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Które zworki i jak należy połączyć aby rozlockować Athlon'a 2200 XP ??Czlowieku 2 razy pomysl zanim napiszesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jezu dajcie chłopowi spokój przecierz wszyscy wiedzą oco mu chodzi :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jezu dajcie chłopowi spokój przecierz wszyscy wiedzą oco mu chodzi :evil:Ja nie wiem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 o czym ty do mnie rozmawiasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jezu dajcie chłopowi spokój przecierz wszyscy wiedzą oco mu chodzi :evil:Ja nie wiem 8OObstawiam iż pyta które mostki połączyć by odblokować mnożnik w xp2200, czyli pewnikiem ma athlona palamino a o jego odblokowywaniu było w FAQ. Ale dał mi koleś do myślenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a juz mialem nadzieje ze ktos tu opisał jak puścic athlona 2200 na chlodzeniu boxowym na 5ghz... strasznie sie zawiodłem... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 No i slicznie, zasraliscie topic, nabiliscie postow, ale nikt nie podal nawet linka do FAQ I wy narzekacie na "aroganckich" moderatorow. :evil: Nie wstyd wam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Które zworki i jak należy połączyć aby rozlockować Athlon'a 2200 XP ?? Hm. Zanim zaczniesz cokolwiek robić, jednak napisz tutaj dokładniej, o co Ci chodzi. I nie zwracaj uwagi na tamtych "jajcarzy" :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Oczywiście że nie zwracam uwagi na "jajcarzy"...Nie komentuje ich tekstów-szkoda zdrowia...nie znam slangu OVERLOCKERÓW i nie wiem jak się niektóre żeczy nazywa w żargonie tego forum...LOLkiem nie jestem, z kompami mam do czynienia nie od dziś i nie jednemu zasranemu jajcarzowi jeszcze z chęcią kiedyś pomogę. O "OC" słyszałem nie od dziś...ale nie zagłębiałem się w temat - bo mam kompa który pracuje dość stabilnie...jednakże okazało się ostatnio że programy muzyczne na których pracuje strasznie zarzynają procka...Stąd moje zainteresowanie...SORY ZA DYGRESJĘ Do rzeczy: Chce podkręcić Athlona 2200, wiem że trzeba połączyć ze sobą pewne MOSTKI (mylnie nazwałem je zworkami...). Zanim coś spieprzę chciałem się poradzić które konkretnie...A jeśli chodzi o śróbowanie FSB procesora w BIOS'ie - to wszycho wiem... :arrow: PS: dzięki za 10 OBFITUJĄcYCH W FACHOWE WSKAZÓWKI posów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Procesor Palomino czy T-bred? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Thoroughbred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 To nic nie musisz łączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dijkstra=> jaki ty się uprzyjny zrobiłeś 8) tl81=> A tak poważnie to u góry jest magiczny button szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Dijkstra=> jaki ty się uprzyjny zrobiłeś 8) tl81=> A tak poważnie to u góry jest magiczny button szukaj Nicky=> a ty taki, jak zwykle ;] Uważasz, że coś pomoże, jak jedenasta osoba napisze "szukaj, lol, było"? BTW to retoryczne pytanie; NIE ODPISUJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dijkstra: chyba nie bylo w ogole 2200+ na Palomino.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Racja, 2100+ max ;] THX za zwrócenie uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A czy w 1700 XP T-bred też nie trzeba łączyć żadnych mostków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nie, w T-bredach nie trzeba laczyc mostkow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Dzięki ;> Dałem sobie radę i ustawiłem 2200 (czyli tak naprawdę 1800 MHz) na 2000 MHz ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 w jaki sposob? FSB czy mnoznik? sprobuj troche wiecej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No i slicznie, zasraliscie topic, nabiliscie postow, ale nikt nie podal nawet linka do FAQ I wy narzekacie na "aroganckich" moderatorow. :evil: Nie wstyd wam ? reed nie to, ze najeżdżam na Ciebie, ale Ty tez jesteś userem tego forum, masz tylko możliwość utrzymywania go w porządku. Skoro już tego posta napisałeś to dlaczego nie dałeś jemu linka do faq? nie każdy bedzie spełniał twoje polecenia (dajcie mu linka itp). Gdyby koleś chciał to by nie szedł na łatwizne i poszperał na forum. My go tylko wyśmialiśmy chyba to nic złego? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Hehe, może powinien powstać osobny dział na forum pt: "WYŚMIEWANIE" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nessay zrobiles to samo co reed - skrytykowales a linka nie podales :lol: ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl81 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hehe a na forum się udzielam nie od dziś...tylko zgubiłem gdzieś hasło do swojego straego LOGIN'u....może to dlatego się wyśmiewialiście - bo nowy uczestnik hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hehe a na forum się udzielam nie od dziś...tylko zgubiłem gdzieś hasło do swojego straego LOGIN'u....może to dlatego się wyśmiewialiście - bo nowy uczestnik hehehe to jak wytlumaczysz to: Oczywiście że nie zwracam uwagi na "jajcarzy"...Nie komentuje ich tekstów-szkoda zdrowia...nie znam slangu OVERLOCKERÓW i nie wiem jak się niektóre żeczy nazywa w żargonie tego forum...LOLkiem nie jestem, z kompami mam do czynienia nie od dziś i nie jednemu zasranemu jajcarzowi jeszcze z chęcią kiedyś pomogę. i fakt iz przy logowaniu jest opcja dla tych co zapomnieli hasla :wink: - no chyba ze maila swojego tez nie pamietasz ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 co zrobisz pękniesz ne pęknisz powiem jedno dajcie sobie spokuj temat zamknięty MODERATOR - KONIEC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...