KOMUNA Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam. Mam pytanie, gdzie można kupić przezroczyste obudowy? A dokładniej w jakic sklepach internetowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 http://plexicomp.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 mozna tez samemu zrobic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 plexa akrylowa wyniesie nas ok80zł wiec malutko a troszke roboty przy ukochanym kompie nie zaszkodzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 plexa akrylowa wyniesie nas ok80zł wiec malutko a troszke roboty przy ukochanym kompie nie zaszkodzi 8) chyba 4mm :P wiec dobra na okienko co najwyzej a nie na cala bude :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 I ciekawe gdzie za tyle kupisz akrylu na cala obudowe, jakiej jakosci jeszcze.. Bo jak ma sie po lekkim przetarciu rysowac to szkoda roboty. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 plexa akrylowa wyniesie nas ok80zł wiec malutko a troszke roboty przy ukochanym kompie nie zaszkodzi 8) chyba 4mm :P wiec dobra na okienko co najwyzej a nie na cala bude :P grubosc 6mm a cały bok (nie okienko) za 9zł pleksa akrylowa w szczecinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 W ktorym miejscu?? Mieszkam kolo Szczecina, wiec ta informacja pewnie mi sie przyda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A może coś tańszego?? Mam ograniczony budżet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A ja sie podlacze - ma ktos ta bude z Plexicompu ?? - czy ona czasem nie rysuje sie za mocno ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 też zastanawiam się nad budąz plexy. Ale w ofercie jest napisane, że to buda TYLKO do celów demonstracyjnych, bo nie posiada ekranowania - o co w tym chodzi? Buda ma zatrzymywać zakłócenia elektrromagnetyczne wytwarzane przez podzespoły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam. Mam pytanie, gdzie można kupić przezroczyste obudowy? A dokładniej w jakic sklepach internetowych? Choćby na allegro. Można je dostać nawet po 180zł. Do tego kupisz obudowę do zasilacza i pełny wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...