xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Próbowałem w biosie ale coś jest nie tak wykrywa moją b7 jako 100gb a w rzeczywistości ma ona 80 gb gdzieś czytałem że mogą występowac problemy z partycjami większymi niż 60 gb mam xp i jedną partycje jaki program z poziomu windows do robienia partycji najlepiej przetestowany na swoim przykładzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 particion magic albo zwykly fdisk pod dosa robiles partycje w biosie ??? piersze slysze o takiej opcii a co do partycii to podizel ten dysk na 3 jedna na system max 8GB druga jakok 20 i trzecia reszta (na filmy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w biosie ? :lol: zrob partition magic i podziel tak jak napisal RaF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ehhh chyba chodzilo mu o to, ze bios wykrywa jego dysk jako 100GB. to jeszcze nic, u mnie dosowy pmagic pokazuje, ze mam 2000GB wolnego miejsca :) u kumpla dzielilem maxtora 80GB dosowym, pm z dyskietki i tez chodzi :) a tak powaznie, to uzyj partition magica w wersji 7 lub 8 bo z wczesniejszymi sa czasem problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w biosie ? :lol: zrob partition magic i podziel tak jak napisal RaF a nie wiecie czasem z jakiej strony ściągnąc ten program???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jak masz win 98 na cd to z plytki odpal fdisk a jak nie to zrob sobie dyskietke startowa i normalnie a:/fdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jak masz win 98 na cd to z plytki odpal fdisk a jak nie to zrob sobie dyskietke startowa i normalnie a:/fdisk już tak robiłem i robi mi jedną prtycje a z resztą ma problem i musze partition magic z kąś ściągnąć ale z nie wiem z jakiej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w biosie ? :lol: zrob partition magic i podziel tak jak napisal RaF a nie wiecie czasem z jakiej strony ściągnąc ten program???? moze na www.google.pl ???? albo www.donload.com sobie poszukasz ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w biosie ? :lol: zrob partition magic i podziel tak jak napisal RaF a nie wiecie czasem z jakiej strony ściągnąc ten program???? moze na www.google.pl ???? albo www.donload.com sobie poszukasz ???? za wszystko chcą kase jak by ktoś miał partition magic prosze żeby mi wysłał na poczte xenik@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Idz do sklepu i poszukaj KS Expert. Za 10zł możesz mieć legalny Partition Magic 7 a nie szukać pirata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Idz do sklepu i poszukaj KS Expert. Za 10zł możesz mieć legalny Partition Magic 7 a nie szukać pirata. a no w sumie masz racje tak zrobie wielkie dzięki normalnie nie wpadłem na ten pomysł !!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 za wszystko chcą kase jak by ktoś miał partition magic prosze żeby mi wysłał na poczte xenik@interia.pl poslalbym ci ale PM 8 zajmuje ponad 50mb :wink: PoGOOGLAJ troszke wiecej bo chyba nie wysililes sie zbytnio jak wszedzie chcieli kaske ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 za wszystko chcą kase jak by ktoś miał partition magic prosze żeby mi wysłał na poczte xenik@interia.pl poslalbym ci ale PM 8 zajmuje ponad 50mb :wink: PoGOOGLAJ troszke wiecej bo chyba nie wysililes sie zbytnio jak wszedzie chcieli kaske ... Ale do tego wystarczy wersja dyskietkowa, która zajmuje trochę mniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 już zrobiłem kupiłem experta dałem to 10zł i co chociarz wszystko było elegancko napisane to zwliłem system przez program partition magic 7 ale męczyłem sie w dosie aż zrobiłem i mam teraz 7,43gb system 16,7 muza i gry 50,3 filmy i jest lux dzięki za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...