Songoku Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ostatnio mnie i mojemu kumplowi dzieje sie dziwne rzeczy .Jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m windę to po ekranie zapraszamy pokazuje sie tylko tło pulpitu i nic dalej ,z uwzglednieniem że w chwili gdy pokazuje sie ekran zapraszamy to proces ładwoania od zapraszay do pulpitu jest dużo dłuzszy .Moge oczywiscie właczyc explorera recznie ale nie ma wdety paska i pulpitu .Jeszcze przeskanuje nortonem .Mcie jakieś pomysły ?? (Format nie wchodzi w grę) Update: Weszłem do Internet Security 03 i patrze a tu prawie wszystkie zabezpieczenie wyłączone i nie da sie ich właczyć w antywirku to samo ,kurde co jest grane .LUDZIE POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 http://www.mks.com.pl/baza.html?show=descr...iption&&id=2469 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka_R Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mialam to samo. Po nie wlaczeniu paska zadan ctrl+alt+del i zakladka procesy. Zamknij Wowexec.exe, sysu.exe. Powinno sie teraz wszystko ladnie zaladowac. Usun C:WindowsSystem32Wowexec.exe; C:Program Filesddm; C:WindowsSystem3291810244.exe. Mnie pomoglo. Powodzonka :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Uruchom MSCONFIG i zalkadke uruchamianie. Wylacz zbedne programy. Mialem niedawno podobna sytuacje - opalal sie program, ktory w polu Elemant Startowy nie mial zadnej nazwy. Po odznaczeniu tego pliku, system uruchomil sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...