kubcio Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a o to te płyty : Epox 4PDAI ( Intel 865PE ) Microstar 865PE Neo2-s ( Ms-6728-010 ) Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865 PE prosze o linki z testami jak ktos posiada ( plyt na Intelu 865PE bo nigdzie nie moge znalezc ) no i wasze zdanie na temat tych plyt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...=865PE+test&lr= Ze normalnie juz nic wiecej nie dodam.. GRR! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ja przymierzałem się osobiście do Asusa P4P800 Deluxe, wydawała mi się ta płyta ideałem - do czasu gdy zauważyłem że nie posiada często używanego przeze mnie portu IRDA (IRDy pod USB nie chcę)... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 eY no ale to mi nic nie mowie prosze o jakies szczegolowe odp dzieki z linka ale tam tylko o MSI moglem sobie przeczytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 eY no ale to mi nic nie mowie prosze o jakies szczegolowe odp dzieki z linka ale tam tylko o MSI moglem sobie przeczytac Czlowieku, wejdz sobie na www.google.pl Poszukaj, przeczytaj, wybierz. Co za ludzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...