daar Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Witam. Moja siostra ma win ME. 1. Gdzie znajdzie swój nr IP 2. Jak ma ustawić kompa? folder? , abym mógł wpisać jej adres ftp w IE i przesłac pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ad.1 menu start->uruchom->(napisz) 'command'->w oknie dosa napisz 'ipconfig' Tylko nie pamiętam, czy w ME jest prompt normalnie ;] ad.2 Na kompie musi być zainstalowany serwer FTP (program), a IP siostry musi być publiczne, względnie musicie być w tej samej sieci lokalnej. Nic nie napisałeś, więc sobie zgadywać możemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Komp z win me jest podłączony do Dialogu - stały dostęp + ISDN, ja mam radiówkę bez własnego IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...